Takhle vypadá radost z miminka! Rodiče adoptovali holčičku a natočili dojemné video

Video se připravuje ...
Dojemné přijetí adoptovaného miminka
Foto: Banks Farris/Youtube
Sdílej na facebooku
24. října  2016 
 14:00

Lacey a Banks Farrisovi se léta marně snažili o dítě. Měli za sebou trápení v podobě potíží s početím i potrat ve 20. týdnu těhotenství. Nakonec se rozhodli pro adopci, a tak k nim do rodiny přibyla malá holčička. Natočili o tom skvělé video – zachytili reakce široké rodiny, které následovaly, když jim malou Finley představili. 

Video, o kterém napsal mimo jiné web Goodhousekeeping.com, je vážně roztomilé a dojemné. 

"Čekání bylo ze všeho nejtěžší," řekla Lacey Farris a zmínila všechny potíže, kterými si pár prošel. S matkou holčičky byli ve spojení už v době těhotenství, a vytvářeli si tak vztah k miminku už předtím, než se narodilo.

GALERIE: Překvapené a nadšené reakce na miminko

Nešlo o náhradní mateřství, ale o rozhodnutí postarat se o miminko, které jeho biologická matka nechtěla, protože by nedokázala o něj pečovat a uživit ho. Jakmile Finley přišla na svět, začali se o ni starat. "Jakmile jsme ji spatřili, bylo jasné, že je všechno trápení za námi," řekla Lacey, která se svým mužem a dcerou žije v Kalifornii. 

A jak je napadlo natočit právě tohle video? Podle Bankse, otce rodiny, vše vzniklo spontánně, když jim přišli holčičku rovnou představit místo toho, aby jim předem oznamovali, že mají nového člena rodiny. Pár je spolu osm let, oběma je devětadvacet. 

Žena kojila cizí dítě, zatímco jeho matka byla v nemocnici: Vzbudila prudké reakce

Žena kojila cizí dítě, zatímco jeho matka byla v nemocnici: Vzbudila prudké reakce

Matka šesti dětí Rebecca Wanosik udělala něco, čím hodně pomohla jiné ženě a malému dítěti, ale zároveň za to sklidila poměrně dost pobouřených…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku