Tohle video vám ukáže, proč člověk s malým dítětem prostě nic nestihne

Video se připravuje ...
Proč se s malým dítětem vážně nedá nic stihnout
VIDEO: Youtube/Story of This Life/Supermámy
Sdílej na facebooku
4. srpna  2018 
 06:00

Možná jsou děti klidné, které večer sedí tam, kam je ráno posadíte, a pak jsou děti, které neustále zkoumají svět. Zdá se, že většina batolat patří do druhé skupiny, a podle toho život s nimi vypadá. Jako třeba v tomhle mém oblíbeném videu natočeném pod hlavičkou Story of the Life. 

Měli jsme – já a můj muž – oba takovou ambici: pár dní v týdnu bude doma s roční dcerou on, pár dní já. To vlastně vyšlo. Nenaplnila se druhá část – předpokládali jsme, že kromě péče o batole si budeme dělat i svou práci, která se většinou odehrává u počítače, případně něco poklidíme nebo uvaříme, znáte to. 

Ve skutečnosti soužití s naší svéhlavou čtrnáctiměsíční dcerou připomíná trochu boj kdo s koho. I když boj to není, je to vlastně docela zábavné, jen musíte opustit své představy o tom, jak den bude vypadat a co všechno během dne uděláte. Každopádně se dost často cítíme přesně jako hrdinka tohoto videa. 

Pravdivé fotografie: Jak skutečně vypadá život s dětmi

Pravdivé fotografie: Jak skutečně vypadá život s dětmi

Rodičovství je skvělá věc. Ale rozhodně to není procházka růžovou zahradou. Je to pěkná dřina, i když všechno běží hladce. Taky to u vás doma někdy…celý článek

Branky, body, kokoti: Madonnina prsa a řeči bývalé ministryně. Danielo, nemluv!

Branky, body, kokoti: Madonnina prsa a řeči bývalé ministryně. Danielo, nemluv!

Muži mě obtěžují celý život a doufám, že budou obtěžovat i nadále. Kdopak asi řekl tohle moudro a vysloužil si i za něj titul prasáka týdne? Jedna…celý článek

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku