Mateřství očima mimořádně vtipné ilustrátorky: Malá máma se toho nebojí

Mateřství očima Malé mámy
Foto: facebook.com/malamamakomiks
Sdílej na facebooku
17. března  2017 
 07:26

Lenka Sadvarová má malého syna a život s ním je pro ni neustálým zdrojem inspirace ke vtipným komiksovým stripům, kterým rozumí snad všichni rodiče světa. Nás tedy rozhodně pobavila! 

Lenčiny facebookové stránky přinášejí stále nové a nové postřehy ze života rodiče s dítětem. Přibývají další.

Obrázky loni ocenila i porota soutěže Mamablog roku a brzy vyjdou i knižně. Někdy je její humor možná trochu černý, ale vtip a nadhled jí nechybějí. Oceníte její humor taky? Podívejte se do galerie a bavte se.

Jak vidí mateřství Malá máma? Její kresby najdete ZDE

A chcete ještě trochu pocitu, že mateřství se dá zvládat, ale člověk se nesmí brát zase tak moc vážně? Tohle video vás uklidní a zjistíte, že v tom nejste sami. 

Takhle to vypadá doopravdy! Skutečná podoba mateřství očima fotografky

Takhle to vypadá doopravdy! Skutečná podoba mateřství očima fotografky

Čím menší dítě, tím větší doma panuje chaos. Nebo taky čím více dětí, tím větší chaos. Americká fotografka Daniela Guenther si rozhodně nebrala servítky…celý článek

Zase holka! To je škoda, kdy zkusíte chlapečka? Tyhle otázky si odpusťte!

Zase holka! To je škoda, kdy zkusíte chlapečka? Tyhle otázky si odpusťte!

Jela jsem před několika dny vlakem s nejmenšími dětmi – se skoro šestiletým synem a rok a půl starou dcerou v kočárku. Průvodčí hned mě a nepřítomného…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: Maminka.cz

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku