Sen všech maminek: kočárek, který zvládne vše

Foto: Libfin
Sdílej na facebooku
29. června  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Multifunkční, kompaktní, komfortní, přizpůsobitelný. Ne, to nejsou přívlastky ideálního partnera. I když ano… Jedná se o kočárek, který bude vaším absolutním pomocníkem ve všech směrech a splní vaše veškeré potřeby. Bude vaším nerozlučným „parťákem“ od narození vaší drobotiny až do doby, kdy se postaví na vlastní nohy. A který to je?

Do nerovného terénu, s korbičkou i bez

Každá maminka jistě ocení praktický kočárek Zapp Flex, který díky lehké konstrukci hravě složí i sama, a dokonce i s nasazenou sedačkou. Kromě kompaktního skládacího systému se kočárek pyšní i polohovatelnou sedačkou (3 polohy po směru jízdy a 3 proti směru) a skvělými jízdními vlastnostmi i v nerovném terénu. Díky originálnímu designu budete v ulicích navíc zcela nezapomenutelná a jízdu si užije i vaše ratolest.

Autor: Libfin

Mrštný a lehký

Nezaměnitelný design, až 4 kolečka, výborná jízda v terénu, 3D skládací mechanismus. Co víc si přát? Přesně to může nabídnout kočárek Zapp Flex Plus. S jeho lehkou konstrukcí a odolnými kolečky bezpečně povozíte vaše dítko ve městě i mimo rovné cesty. Stejně jako u předchozího modelu, i u tohoto je možné složit kočárek s nasazenou sedačkou, která je polohovatelná a lze ji umístit po směru i proti směru jízdy. Pokud byste ho rádi využili již od narození miminka, můžete ho snadno rozšířit o vaničku Lux. Vedle těchto vlastností u něj nenaleznete parkovací brzdu a uvítáte vodu a nečistoty odpuzující materiál. Už jen vyrazit na procházku.

Autor: Libfin

Expresní i relaxční

Praktický design nikdy nevypadal tak dobře. Lehký a snadno skládatelný Zapp Xpress má vše, co potřebujete. Je ideální pro děti od 6 měsíců, ale s Lux korbičkou nebo Maxi-Cosi autosedačkou do něj můžete usadit i čerstvého novorozence. Díky ikonickým Zapp rukojetím, které z něj vytváří snadno ovladatelný stroj, otočnému přednímu kolu a chytře umístěnému zipu pro rozložení sedátka na relax mód si ho okamžitě zamilujete.

Co dalšího na něm oceníte:

  • Tři kompaktní kola
  • 3D skládání: není potřeba sundávat sezení
  • Voděodolná látka: Jednoduše setřete veškeré kapky

Všechny kočárky Zapp Flex z dílny společnosti Quinny spojuje několik prvků, bez kterých by se žádný správný kočárek neobešel. Je to: 5 bodový bezpečnostní pásový systém s měkkými výstelkami, ovšem z materiálu odpuzujícího vodu a nečistoty, takže se nemusíte bát, že vám ho vaše zlobidlo hned zapatlá; prostorná sluneční stříška, která vašemu miminku poskytne potřebnou ochranu nejen před sluncem; dobře dostupný nákupní košík a v kombinaci s autosedačkami MAXI-COSI tvoří příjemný cestovní set. 

Premiové kočárky Zapp Flex a Zapp Flex Plus k dostání pouze na těchto prodejních místech:

https://www.babyandgo.cz/

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy