Rodiče si pořídili fotky z porodu syna. V jeho 21 letech! Jaký je za tím příběh?

Fotky s novorozencem po 21 letech
Foto: Facebook.com/chaoticperfectionphotography
Sdílej na facebooku
15. srpna  2017 
 16:00

Tohle je trochu zamotaný rodinný příběh. A těžko říct, kdo je jeho hlavním hrdinou – zda rodiče, nebo naopak jejich už jedenadvacetiletý syn. Každopádně snímky á la novorozenecké se staly virálním hitem. Proč je vlastně tahle trojice pořídila? 

Rebecca Hayes a David Ward spolu mají jedenadvacetiletého syna Claytona, ale nemají žádné fotky ze dne, kdy se narodil. Nejspíše kvůli tomu, že se to tehdy moc nedělalo. Navíc se tenhle mladý studentský pár rozešel ještě předtím, než Rebecca vůbec zjistila, že je v jiném stavu. Letos se rozhodli, že to napraví, a fotky vážně nafotili. 

Rebecca a David spolu chodili na střední školu, když dívka přišla do jiného stavu. Po čase si každý našel partnera, s nímž měl další děti, ale kvůli společnému synovi vždycky byli přáteli. 

V roce 2013 zemřel Rebece manžel – a byl to David, Claytonův otec, kdo jí pomohl bolest překonat. V roce 2015 mu to mohla oplatit, protože jeho žena vážně onemocněla. Loni zemřela. Pomáhali si navzájem, až jejich přátelství opět přerostlo v lásku. 

A pak přišla Rebecca s nápadem pořídit fotky se synem, jako kdyby byl miminkem, které se právě narodilo – syn i jeho otec byli nejdříve zaskočeni, ale pak na nápad přistoupili. Vybrali si k tomu fotografku Duffi Crowson, s níž se Rebecca zná od pěti let. 

"Předem jsme fotky probrali, aby nevypadaly nějak strašidelně, jednu chvíli jsme uvažovali také o obrovském koši pro novorozence a velkém plyšovém medvědovi, ale pak jsme se rozhodli nafotit to bez toho," popisuje Rebecca. Podle ní si během focení užili celkem dost zábavy a rodiče doufají, že pobaví i ostatní, i když je za tím vším také smutný příběh jejich partnerů, kteří už nežijí. 

"Život je někdy divný. Nikdy nevíte, co se přihodí, a někdy je potřeba přijmout to, co se stane," dodala ještě. 

Podívejte se na rodiče s opravdovými miminky:

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku