Udělala ročnímu synovi zombie oslavu. Když ji odsoudili, zveřejnila jeho příběh

Proč matka zvolila takovouhle oslavu prvních narozenin?
Foto: Boredpanda
Sdílej na facebooku
11. března  2018 
 10:00

Tohle opravdu nejsou hezké fotky. A taky to nevypadá jako hezká oslava prvních narozenin. Matka malého chlapečka si za nimi však stojí. Proč první narozeninový dort svého syna pojala právě takhle? 

Malý Phoenix se během oslav svých prvních narozenin smál jako většina stejně starých dětí. A dort, který dostal, mu zjevně chutnal. Když však jeho matka Amy Lousie sdílela na webu fotky z této události, úsměvná reakce nepřišla jediná. Všichni se předháněli, kdo jí více vyčte, že je to neuvěřitelně nechutné a morbidní. DOkonce ji vyloučili z mateřské komunity na Facebooku. 

Australanka s negativními reakcemi počítala, ale jejich smršť ji přece jen zaskočila. "Dozvěděla jsem se, že jsem špatná matka, že škodím jeho duševnímu zdraví a že dort byl určitě plný nečistot," svěřila se webu Daily Mail. A rozhodla se zveřejnit celý příběh svého syna. 

Když se narodil, myslela si jeho matka, že je mrtvý. Už několik dní před porodem jí lékaři řekli, že se jí předčasně odloučila placenta a že to její syn pravděpodobně nepřežije, protože mu nefunguje srdce. S tím šla rodit a tvrdí, že si asi nikdo nedovede představit, jaké emoce musela zažívat. Když chlapec přišel na svět, nastalo ticho.

Takhle přišel na svět bojovník! 

Amy i její snoubenec Gary Wilkinson byli přesvědčeni, že jejich syn zemřel. Ale lékařům se ho po nekonečných třinácti minutách povedlo oživit. Phoenix se ukázal jako velký bojovník. Tohle se stalo 31. října, přesně na Halloween. Takže co je lepšího než dort a oslava na motivy zombie, když jde o malého kluka, který byl prohlášen za mrtvého a na Halloween se zázračně vrátil? Souhlasíte? Nám se to zdá přece jen jako trochu silné kafe. 

Předpokládáme, že vaše domácí archivy žádné podobné fotky neobsahují. A že naopak fotíte děti tak, aby případně uspěly v naší soutěži Zlatíčka. Přihlašování už běží, soutěžit mohou děti od narození do 13 let. A hraje se i o cenu redakce! Vše potřebné se dozvíte ZDE.  

Kdybyste chtěli nějakou klasiku, tady máte záběry z tak trochu jiné oslavy:

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku