Dárek ke Dni Matek! Můžete mít Maminku se slevou

Dárek ke Dni Matek! Můžete mít Maminku se slevou
Předplatné časopisu Maminka se slevou jako dárek ke Dni matek
Foto: iStock, Maminka / koláž
Sdílej na facebooku
11. května  2018 
 12:00

Tradičně druhou květnovou neděli se slaví Den matek. Neslaví se jen v České republice, ale prakticky po celém světě, podle historiků dokonce od dob starého Říma. Bývá zvykem obdarovat všechny maminky drobným dárkem nebo několika verši. A proto i my pro vás něco máme.

Kytičku nebo malou pozornost určitě dostanete od svého muže nebo ratolesti. My pro Vás máme jedinečnou nabídku předplatného. Pouze tento víkend u příležitosti svátku Dne matek Vám nabízíme roční předplatné časopisu Maminka s 30% slevou. Místo původních 708 Kč za 12 vydání ve volném prodeji zaplatíte pouze 495 Kč. Ušetříte 213 Kč.

Díky předplatnému získáte pravidelný přísun informací, které časopis nabízí, a také nádherné lifestylové fotky těhotenské a dětské módy. To stojí za to!

Objednávat můžete ZDE

Hezký svátek matek Vám přejeme všechny z redakce!

Redakce časopisu Maminka hledá Maminku roku 2018
Redakce časopisu Maminka hledá Maminku roku 2018
Autor: Časopis Maminka

Nejste náhodou MAMINKA ROKU? Pokud se přihlásíte do naší soutěže, můžete se jí stát. Hledáme největší hrdinky, skvělé blogerky a podnikatelky. Všechno o soutěži najdete ZDE. Přihlásit můžete sama sebe nebo třeba svou kamarádku. Těšíme se na vás. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku