Finanční injekce na mateřské: na co dát pozor?

Finanční injekce na mateřské: na co dát pozor?
Foto: Interstore capital s.r.o.
Sdílej na facebooku
11. října  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Mnoho maminek na mateřské dovolené má velice napjatý rozpočet. Neustálé výdaje za plenky, kojeneckou stravu či dětské oblečení, ze kterého milovaná ratolest vyroste až zázračně rychle, zatíží nejednu peněženku. Proto se i v dobře finančně zajištěných rodinách může stát, že peníze jednoduše dojdou. Jak se v těchto situacích zachovat?

Radosti i starosti

Narození dítěte se řadí mezi nejzásadnější a nejkrásnější milníky každého rodiče. S milovaným dítkem však přichází i mnoho starostí. Například velké finanční výdaje. Začíná to u zařizování dětského pokoje – postýlka, přebalovací pult; nákupem kočárku a autosedačky, a končí u každodenních výdajů, jako jsou pleny, kosmetika či speciální kojenecká strava. A rodinný rozpočet začíná být napjatý.

Rychlá pomoc

Získat půjčku na mateřské dovolené může být složitější, než se na první pohled může zdát. Zvláště ve chvíli, kdy potřebujete peníze ihned. Přitom právě během mateřské se mnoho rodin potýká s náhlou finanční krizí. Pomoci může i malá půjčka. Právě na tyto případy je dobré využít krátkodobý neúčelový úvěr. Půjčky bez registru se dají použít na cokoliv. Další její výhodou je fakt, že se nemusí nic dokládat, proto je tento produkt vhodný i pro ženy na mateřské dovolené. Krátkodobé půjčky perfektně pokryjí náhlé náklady spojené s dítětem.

Peníze během několika okamžiků

Nebankovní půjčky představují snadnou cestu, jak získat potřebné peníze. Mnoho českých domácností žije takzvaně od výplaty k výplatě a bez finančních rezerv. V případě, kdy vám v rodinném rozpočtu chybí jen několik stovek, je zbytečné žádat o bankovní půjčku. Jejich vyřízení je většinou složité a schválení může trvat i několik dní. Online půjčky mají tu přednost, že ke sjednání potřebujete jen připojení k internetu a počítač či smartphone. Vše vyřídíte během několika okamžiků v pohodlí domova. A peníze můžete mít na účtu již za 15 minut.

Vybírejte pečlivě

Bohužel nebankovní půjčky bez doložení příjmů přináší i určitá rizika. Zvláště pokud přihlédnutím ke snížení pracovní schopnosti žen na mateřské dovolené. Dříve, než se maminky rozhodnou zažádat o peněžní výpomoc, měly by si vše dobře propočítat a zamyslet se nad tím, zda jsou schopné dluh splatit v uvedeném termínu a vyhnout se nepříjemnému penále. Nebankovní půjčka je produkt, u kterého se předpokládá, že bude rychle vyčerpán a rychle splacen. Těmito půjčkami nikdy neřešte splácení finančních závazků z minulosti.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku