Suri Cruise, Alexander Pljuščenko, Harper Beckham a další dětské módní ikony, které udávají trendy

Suri Cruise s obří mašlí na hlavě, léto 2017
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
19. srpna  2017 
 10:00

Zatímco některé celebrity dělají všechno pro to, aby se jejich děti nepodařilo nikomu vyfotografovat, jiné je klidně prezentují, případně z nich dokonce rovnou dělají módní ikony. 

Málokdo ví, jak vypadají děti hereček Sarah Jessiky Parker nebo Julie Roberts, ale snad všichjni už viděli kreace potomků Kim Kardashian či Victoria Beckham, o kterých se mluví jako o dětských módních ikonách. Není divu, měli to po kom zdědit. 

A některé děti rovnou fotí módní kampaně, jako třeba Alexander Pljuščenko, syn slavného krasobruslaře Jevgenije Plusčenka a jeho ženy, ruské modelky Yany Rudkovské. 

GALERIE: Dětské módní ikony! Líbí se vám? 

Vyladěná do posledního detailu bývá i Suri Cruise, zatímco jej matka Katie Holmes často obléká džíny a tričko nebo něco podobně jednoduchého. Většina dětí, o kterých se mluví jako o dětských módních ikonách, obléká více či méně výstřední modely, patří mezi ně i jedna vyznavačka klasického stylu: britská princezna Charlotte. Těžko říci, co nosí, když si doma hraje, ale na veřejnosti jsou to vždycky šatičky klasického střihu. 

Některé děti už dávnbo o svém stylu rozhodují sami, jako třeba Jaden (16) a Will (19) Smithovi, jejichž rodiči jsou herci Will Smith a Jada Pinkett Smith. Jiným rodiče se stylem nejspíše nadále pomáhají, což je třeba případ Davida Bandy, adoptivního syna zpěvačky Madonny. Ta se s ním často nechává fotit a také zveřejňuje odkazy na jeho taneční videa

Kteří mladí modelové a modelky mají slavné rodiče? Podívejte se!




Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku