Děti českých celebrit: Kam si vyrazily s rodiči a jak vyrostly?

Herec Tomáš Matonoha a jeho manželka herečka Lucie Benešová a děti Štěpán Matonoha (světlá košile) a dcera Lara (červené šaty) na "sushi party" v restauraci Tasting 365. Nejstarší syn Lucie Lucián Blažek (v tmavé košili) přišel s přítelkyní.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
18. listopadu  2017 
 06:00

České celebrity berou čas od času své děti na premiéry filmů, křty knih či různé večírky. A když se rodiče baví, děti pak mohou využít jejich nepozornosti a řádit. Třeba jako syn Jiřího Macháčka Antonín s dcerou Ani Geislerové Stellou. Vypadá to, že si děti večírek opravdu užívaly. A jejich rodiče aspoň mohli v klidu popíjet. Ideální stav. A co ostatní slavní rodiče, kam vzali své ratolesti?

Rostou jako z vody. Kdo? No přece děti českých celebrit. Sem tam se se svými slavnými rodiči objeví na nějaké akci a hned jsou terčem fotografů. Aby ne, vždyť každého zajímá, jak se změnily a komu se podobají. A pokud i vy jste zvědaví, podívejte se na fotky do naší GALERIE.

Herečtí kolegové Jiří Macháček a Aňa Geislerová vzali své děti na premiéru filmu Nápadník. A podle fotek to vypadá, že si jejich potomci skvěle rozuměli. Stejně jako jejich rodiče, kteří z akce odcházeli někdy kolem půlnoci.

Moderátor Aleš Háma, herečka Vendula Křížová, zpěvačka Kateřina Mátlová a další známé osobnosti vyrazili se svými dětmi do cirkusu Berousek, kde si mnozí mohli pohladit a podržet živého krokodýla. Využil toho například nejmladší syn Aleše Hámy Mikuláš.

Syn Aleše Hámy Mikuláš si v cirkuse Berousek pochoval krokodýla.
Syn Aleše Hámy Mikuláš si v cirkuse Berousek pochoval krokodýla.
Autor: Profimedia

Jak to sluší dětem českých celebrit, se můžete podívat do naší FOTOGALERIE

Herečka a moderátorka Míša Maurerová se zase ukázala na tiskové konferenci Bedekr IV. se svými dvojčaty Pepíkem a Madlenkou.

Také na workshopu pro děti s interaktivní knihou Alfabeta se objevilo mnoho známých tváří. Například zpěvák Kryštof Michal, bývalý frontman kapely Support Lesbiens, s manželkou a dcerou Elsou, která je celá maminka. Byl tu také novinář Pavel Novotný se svými dcerami Sárou a Laurou nebo DJ Lucca se syny Michalem a Františkem, které má s hudebníkem Michalem Dvořákem známým z kapely Lucie.

9 slavných žen se svěřilo: Jaké to bylo, když kojily?

A na večírcích se ukázaly i starší a dospělé děti. Svého tatínka Janka Ledeckého přišly na premiéru muzikálu IAGO podpořit děti Ester a Jonáš, na křtu knihy doktorky Kateřiny Cajthamlové se objevil syn Petr a dcera Anna. A 65. narozeniny Mikyho Žbirky oslavili společně s ním i jeho dcera Linda a syn David.




Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku