Kate a William představili třetí dítě! Vévodkyně v jasně červených šatech

Chlapeček, který zatím nemá jméno
Foto: @kensingtonroyal
Sdílej na facebooku
23. dubna  2018 
 18:00

Dopoledne se narodil, navečer se svými rodiči opustil porodnici. Třetí potomek vévodkyně Kate a jejího manžela prince Williama se narodil v pondělí 23. dubna v 11 hodin dopoledne. V šest večer londýnského času se s mámou a tátou vydal domů do Kensingtonského paláce. 

Jasně červenou barvu šatů doplněných bílým límečkem zvolila Kate pro chvíli, v níž světu ukázala svého třetího potomka, novorozeného syna. Spolu se svým manželem na chvíli předstoupili před vchod do porodnice, na hodinách bylo krátce před sedmou večer. 

Královští sourozenci se během odpoledne přijeli podívat na miminko

Jako u předchozích porodů byla Kate krásně upravená, nalíčená, v červených šatech s bílým krajkovým límečkem vypadala fantasticky. Jediná změna - od prvních dvou porodů - tentokrát stál šťastný otec po pravém boku manželky.

Mimochodem, červené šaty na sobě jednou před porodnicí měla i princezna Diana. Když Kate rodila poprvé, zvolila modré šaty, rovněž podobné těm, v kterých se před porodnicí objevila Diana. Kate má o jedno dítě více - minule měla šaty žluté.

William a Kate představili třetího potomka!

Jak se bude jmenovat bratr prince George a princezny Charlotte zatím není jasné. Veřejnost se to zřejmě dozví v následujících dnech, podobně jako u starších dětí královského páru. Jméno starších dětí bylo oznámeno po dvou dnech, ale je to pokrok - u Williama se čekalo týden a u jeho otce Charlese dokonce měsíc. Je také pravděpodobné, že potomek dostane více jmen, jako jeho sourozenc, kteří se jmenují princ George Alexander Louis z Cambridge a princezna Charlotte Elizabeth Diana z Cambridge. Tak jako tak, na počest novorozence už v Londýně vypálili 62 salv z děl.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku