Charlotte a George byli tak roztomilí! Jak to na svatbě slušelo královským dětem

Video se připravuje ...
Družičky a mládenci přijíždějí na svatbu Meghan a Harryho
Foto: Twitter
Sdílej na facebooku
19. května  2018 
 13:20

Dvě starší děti Kate a Williama se svatebního obřadu prince Harryho a jeho snoubenky Meghan Markle zúčastnily coby součást desetičlenné skupiny družiček a pážat. Byly ještě roztomilejší než loni na svatbě Pippy Middleton!

Zatímco na svatbě Pippy Middleton a Jamese Matthewse musela Kate občas svým dětem domlouvat, zvláště tehdy sotva dvouleté Charlotte, tentokrát proběhlo všechno hladce! Nikdo neplakal, jako tehdy princeznička, nikdo se snad nenudil, jako před rokem princ George na svatbě v kostele svatého Marka v Englefieldu. 

Potomci Kate a Williama tentokrát doprovodili spolu s dalšími družičkami a mládenci nevěstu Meghan s dlouhou vlečkou k oltáři v kapli svatého Jiří na hradě Windsor. K samotnému obřadu desítku dětí doprovodila vévodkyně Kate – v ten moment se na ně strhla veškerá pozornost.

Šestice dívek byla oblečena do bílých šatů s květinami ve vlasech, chlapci měli tmavé obleky, přičemž dva kluci měli tu čest nést nevěstin závoj. Kate děti seřadila tak, jak měly kráčet za nevěstou, včetně svých dvou starších potomků. Charlotte měla zastřižené vlasy.

Britský tisk se nad ní doslova rozplývá, byla totiž skutečně okouzlující, když s nenuceným úsměvem mávala svatebním hostům. Její bratr se spíše schovával. 

Svatba Harryho a Meghan je jednou z mála příležitostí, kdy může veřejnost vidět královské děti, jejichž soukromí jinak rodiče spíše chrání. Před svatbou ale Kate potvrdila, že budou mezi družičkami a pážaty. William a Kate také zmínili, že Charlotte je sladká, ale dokáže být pěkně divoká a mezi její zájmy patří například koně, zatímco její starší bratr George se zajímá o vše, co souvisí s policií, a zvláštní slabost má pro helikoptéry. 

Loni v květnu na Pippině svatbě na sobě Charlotte a George měli nádherné a přitom cenově dostupné kousky – tehdy tříletý chlapec na sobě měl hedvábnou košili s kloboukem značky Peter Pan, kalhoty, ponožky a bílé boty od společnosti Pepa & Co. Jeho tehdy sotva dvouletá sestra měla šaty v slonovinové barvě. 

Snoubenci Meghan a Harry se už před časem rozhodli, že vedle Charlotte a George na svatbě jim za družičky a pážata půjdou potomci jejich přátel. To ostatně odpovídá tradici. Celkem tam bylo deset dětí – šest dívek a čtyři chlapci, nejstaršímu dítěti z této skupiny bylo sedm let.

Byly mezi nimi tři děti nejlepší kamarádky Meghan Markle, kterou je Jessica Mulroney – Brian, John a Ivy. Jejich otcem je Bel Mulroney, syn někdejšího kanadského premiéra. Jessica pracuje jako módní návrhářka, Ben jako moderátor. 

Kde se vzala družina dětí? 

Družičkami se staly také Zalie Warren a Florence van Cutsem. Dvouletá Zalie byla ze všech nejmladší. Jejím otcem je Harryho kamarád Jake Warren, princ Harry jí před časem šel za kmotra. Florence je dcerou Alice van Cutsem a majora Nicholase van Cutsema.

Ve skupince družiček a pážat byly také dvě kmotřenky nevěsty – Remi a Rylan Litt, potomci Benity a Darrena Littových (úspěšný podnikatel a investor a jeho žena). Doprovázel je další Harryho kmotřenec Jasper Dyer, syn někdejšího šéfa stráží královského paláce Marka Dyera. O něm se svého času mluvilo jako o skutečném otci prince Harryho, ale nikdy se to nepotvrdilo. 

Když se vdávala Kate, taky jim byly za družičky a pážata děti jejich přátel a příbuzných, ovšem pouze z Williamovy strany. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku