S dětmi ve Varech: Potomky ukázali Filip Renč, Dan Bárta, Anna Geislerová a další

Anna Geislerová s manželem Zdeňkem Janáčkem a dětmi Sofií a Brunem
Foto: Profimedia.cz
Sdílej na facebooku
9. července  2018 
 08:00

Karlovarský filmový festival není úplně baby friendly místo, navíc ho spousta celebrit bere jako příležitost k tomu, trochu se odvázat, a proto své případné potomky – nebo vnoučata – nechávají doma. Přesto se i letos pár dětí ve Varech našlo. Podívejte se na ně do galerie. 

Příliš malé na to, aby šly někomu svěřit na hlídání, nebo naopak už tak velké, že nepotřebují skoro žádnou péči, a navíc si filmový festival také užijí. Zhruba tak by šla rozdělit většina potomků slavných rodičů, kteří se letos objevili ve Varech. 

Do první skupiny patřili například zpěvák Dan Bárta s manželkou Alžbětou Plívovou a ani ne ročním synem Mikulášem nebo režisér Filip Renč s manželkou Marií a dcerou Sofií, která se narodila loni o Vánocích.

Za skupinu odrostlých potomků jmenujme třeba dceru Stellu a syna Bruna, s nimiž na festival do Karlových Varů dorazila herečka Anna Geislerová, nebo už dospělé dcery herečky Vandy Hybnerové. Její bývalý manžel Saša Rašilov se na festivalu objevil také, a to v doprovodu partnerky Lídy Němečkové, ale dceru Marušku s sebou neměli.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku