Dítě přišlo po císařském řezu na svět v plodovém obalu

Video se připravuje ...
Dítě přišlo po císařském řezu na svět v plodovém obalu
VIDEO: Youtube
Sdílej na facebooku
4. července  2017 
 18:00

Porod je vlastně takový malý zázrak. A některé jsou ještě zázračnější než jiné. Třeba ten, při kterém se miminko narodí v plodovém obalu nadále obklopeno plodovou vodou. 

V plodovém vaku přijde na svět zhruba jedno dítě z osmdesáti tisíc, takže ani většina doktorů a porodních asistentek to nikdy během života neuvidí. Ještě vzácnější to je po císařském řezu, jako se to stalo v tomto případě, který si můžete prohlédnout na videu. Lékaři se pro tento postup rozho

Video se připravuje ...
Dítě přišlo po císařském řezu na svět v plodovém obalu • VIDEO: 

dli úmyslně. 

V plodovém obalu nejčastěji přicházejí na svět děti, které se narodily předčasně a jsou tak vlastně chráněny před nějakým poraněním při průchodu porodními cestami. Část lékařů si proto myslí, že má smysl, aby se ještě v obalech vyjímaly děti, které musí kvůli nějakému problému na svět brzy pomocí císařského řezu, jak tomu bylo v tomto případě. Je dokonce vidět, jak chlapeček je nadále vyživován pomocí pupečníku a placenty. 

 A když už jsme u těch porodů, podívejte se na první setkání rodičů s miminky

Video se připravuje ...
První setkání miminka s rodiči: Podívejte se na neuvěřitelné záběry! • VIDEO: 

Sdílej na facebooku
Autor: red
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku