Bez příkras! Syrové fotky z porodního sálu jsou nabité emocemi

Přímo z porodního sálu. Lacey Barratt se věnuje fotografování porodů. Zachycuje vše, co k němu patří bez jakékoliv přetvářky.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
17. ledna  2019 
 06:00

Poslední dobou je to hlavně v zámoří velká móda. Přizvat si k porodu fotografa. Jednou takovou porodní fotografkou je i Lacey Barratt. Dokumentuje celý průběh zrození a zachycuje úplně všechno, co k porodu patří bez jakékoliv přetvářky. Vznikají často velmi syrové, přesto emotivní snímky. Jak můžete vidět v naší galerii. 

Fotograf u porodu je trend, který k nám přišel ze zahraničí. V Česku není ještě tolik rozšířený, ale už i tady se najde pár maminek, které chtějí mít na narození potomka vzpomínku v podobě kvalitních fotografií.

Záleží však jen na nich, co všechno chtějí zdokumentovat. Některé ženy se nebojí a jsou ochotné nechat si nafotit i detaily hlavičky, která se klube ven. Přesně takové intimní snímky fotí i Lacey Barrat. Na průřez její tvorbou se můžete podívat do naší GALERIE. Ale pozor, některé snímky nejsou pro citlivé povahy. 

Přidali jsme i další fotky z porodních sálů - taky si pamatujete ty nezapomenutelné emoce? 

Také předporodní tance jsou hitem. Podívejte se, jak se na porodních sálech tančí:

Co vy, nechala byste si nafotit porod? Napište nám do komentáře, za názor budeme rádi. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku