Je vévodkyně Kate těhotná, nebo to dělají jen šaty?

Princ Harry, Barack a Michelle Obamovi, a princ William s manželkou, vévodkyní Kate.
Foto: ČTK, EPA, Reuters
Sdílej na facebooku
26. dubna  2016 
 06:00

Aspoň jednou za měsíc se někde objeví spekulace, že vévodkyně Kate je těhotná. Naposledy se dokonce spekulovalo o tom, že čeká dvojčata, ale nepotvrdilo se to. Jedna fotografie z minulého víkendu ale napovídá, že by Kate mohla znovu být v jiném stavu. Co si myslíte vy? 

Minulý víkend proběhla neformální večeře Baracka Obamy a jeho ženy Michelle s Kate (33) a Williamem (33). Z akce vzniklo několik fotek. Na nich je i roztomilý dvouletý princ George, jak podává ruku americkému prezidentovi. 

V pozadí v levém rohu je vidět postávající postava. Podle šatů se jedná o Kate, ale její břicho je nápadně zakulacené. Je snad vévodkyně už potřetí těhotná, a to jen necelý rok po porodu?

Nejroztomilejší fotky královských dětí George a Charlotte: Jak rostou?

Nejroztomilejší fotky královských dětí George a Charlotte: Jak rostou?

Děti jednoho z nejsledovanějších párů na světě rostou jako z vody a jsou čím dál tím roztomilejší. Podívejte se na téměř třicítky nejhezčích fotek…celý článek

O královském páru se vždy tvrdilo, že touží po velké rodině. Na dalších fotkách zase Kate vypadá hubená jako proutek. Jaký je váš názor? Podívejte se na fotogalerii a porovnejte, jak Kate vypadá nyní a jak vypadala těhotná.

V levém rohu stojí vévodkyně Kate a vypadá to, že je potřetí těhotná.
V levém rohu stojí vévodkyně Kate a vypadá to, že je potřetí těhotná.
Autor: ČTK, EPA, Reuters

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku