Máma čtyřčat ukázala zjizvené břicho po porodu. Reakce byly drsné!

Maminka čtyřčat se netají s tím, jaké jí po těhotenství zůstaly strie
Foto: dodo_doreen
Sdílej na facebooku
20. března  2020 
 06:00

Tahle máma měla velkou kuráž. Rozhodla se totiž ukázat, jak vypadá její břicho potom, co přivedla na svět hned čtyři děti najednou. Doufala totiž, že tak podpoří ženy, které stejně jako ji trápí nepěkné strie. Reakce byly nečekaně drsné. "To je nechutné," psali někteří diskutující. A vypadá to, že její příspěvek napadli internetoví trollové. 

"Dostala jsem spoustu dotazů od maminek. Ptaly se mě, jak se dají tyto děsivé jizvy odstranit. Nedají. Je to cena, kterou musíte zaplatit. Dokonce i když máte peníze, zůstanou vám," píše třiadvacetiletá maminka čtyřčat Doreen Ching z Malajsie. 

Sama přiznává, že ji vzhled břicha velice trápil. Nemohla se na něj ani podívat. "Byla to první věc, kterou jsem po porodu zkontrolovala. A musela jsem plakat. Břicho bylo velice silně popraskané a kůže byla navždy znetvořená," píše Ching. 

I tak se rozhodla, že ho nebude skrývat. Fotku zjizveného břicha zveřejnila, aby podpořila i ostatní ženy, které trápí stejný problém. A zřejmě nečekala, jak moc narazí. U jejího příspěvku bylo 23 tisíc komentářů a měl více než 12 tisíc sdílení. Její post byl napaden internetovými trolly.

"Vidím, že mě tu nějací lidé nazývají ošklivou, a to mě velice zraňuje, mám chuť je vyhodit," napsala maminka v reakci na kritické připomínky. Někteří dokonce psali, že je to chyba samotné ženy, protože chtěla mít tolik dětí. "Máte vůbec nějaký respekt k ženám?" ptala se pak maminka čtyřčat. 

Naštěstí ne všechny komentáře byly tak nemístné. Mnoho lidí psalo, aby Ching vyjádřilo podporu. "Jste tak sladká. Máte čtyři nádherné děti. Nenechte se nikým srazit na kolena jen kvůli jizvám. Mějte je ráda. Činí vás jedinečnou a ještě krásnější. Buďte na ně pyšná," píše například uživatelka De Nise. 

Dvojčata vs. jedno dítě: Jak vypadalo těhotenské břicho ve stejném momentě těhotenství?

Vlastina Svátková ukázala, jak skutečně vypadá její břicho po porodu. Je to naše hrdinka

Vlastina Svátková ukázala, jak skutečně vypadá její břicho po porodu. Je to naše hrdinka

Herečka Vlastina Svátková Kounická má tři syny a všichni ji obdivují, jak i po třetím porodu vypadá. Teď na to odpověděla prostřednictvím fotky na…celý článek

 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku