Adventní kalendáře s hračkami: Panáčci, dinosauři, autíčka i zvířátka

Jaký by mohl udělat radost vašemu dítěti?
Foto: Supermámy
Sdílej na facebooku
5. listopadu  2017 
 18:00

Chcete dětem pořídit adventní kalendář? Máte v zásadě tři možnosti. Za prvé: okénka se sladkostmi za třicet, ale také třeba tři sta korun. Za druhé: můžete kalendář vyrobit a naplnit ho obsahem na míru. A za třetí: k mání jsou kalendáře s hračkami, na které jsme se zaměřili v tomto článku. 

Je pravda, že adventní kalendáře s hračkami jsou dražší než ty se sladkostmi, pod čtyři sta korun se nedostanete a za ty se známými logy počítejte nejméně s pěti až šesti stovkami. Na druhou stranu jejich obsah je podstatně trvanlivější

Sázkou na jistotu jsou adventní kalendáře renomovaných firem – můžete si být jisti kvalitou, navíc děti dílky z kalendáře mohou po Vánocích připojit ke svým dosavadním sestavám hraček. Týká se to například adventních kalendářů Playmobil a Lego stejně jako těch, které jsou k mání od značek Hot Wheels a Schleich. 

Podívejte se do GALERIE, v níž vám přinášíme přehled adventních kalendářů na trhu – nejdříve představujeme jednotlivé sady, později u některých z nich i to, co obsahují uvnitř pro lepší orientaci při výběru dárku. 

GALERIE: Adventní kalendáře s hračkami. Jaký vyberete? 

Nás v redakci zaujal například adventní kalendář Playmobil ze série 1.2.3 pro děti od roku a půl nazvaný Vánoce v lese, který pořídíte za necelých pět set korun. Stejná značka nabízí hned několik různých kalendářů pro děti starší čtyř let – letos to jsou Vánoce na farmě, Módní ateliér, Ostrov pirátů a Bruslení v zámeckém parku. 

Hotové hračky i sady na tvoření

Adventní vánoční kalendáře nabízí i Lego, letos má v nabídce tři novinky – Vánoce ve městě Lego City, kalendář ze série Friends a o něco dražší adventní kalendář na motivy filmové série Star Wars. 

Milují vaše děti zvířata, bájné bytosti a princezny, které vyrábí firma Schleich? I ta přichází jako každoročně s adventními kalendáři, v nichž se krom drobností ukrývá i několik figurek. Letos jsou k mání novinky s koňmi, domácími a divokými zvířaty, seženete i dinosaury nebo víly z bájné Bayaly. Máte potomka, který je spíše přes dopravní prostředky? Mohl by ho zaujmout adventní kalendář Hot Wheels  s autíčky nebo Brio s vláčky. 

Tvořivé děti, které neustále něco vyrábí, by mohly potěšit výrobky firem Ravensburger, Play-Doh nebo Brilliant, které přinášejí zejména pomůcky pro to, aby si děti vyrobily něco podle svých představ. 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku