Adventní kalendáře pro rodiče: Kosmetické, pivní i s vínem! Jaký si vyberete?

I dospělí mají z čeho vybírat.
Foto: Koláž Supermámy.cz
Sdílej na facebooku
13. listopadu  2017 
 16:00

Líbí se vám dětské adventní kalendáře a také byste nějaký chtěli dostat nebo dát jinému dospělému jako dárek? S chutí do toho, nabídka je rok od roku větší. Nás okouzlily především ty kosmetické. 

Kde je psáno, že adventní kalendáře musí dostávat jen děti? My si zrovna myslíme, že si je zaslouží i rodiče – právě za to, jak se o děti celý rok starají. A myslí si to naštěstí i výrobci, takže je z čeho vybírat. 

Samozřejmě je pravda, že obsah kalendářů je řekněme trochu dražší, než kdybyste si jejich náplň koupili bez obalu s okénky, ale pak by zase chyběla ta radost a těšení se na to, co si den po dni vybalíte. Ať už vy sami nebo vaši blízcí, které kalendářem obdarujete. Většinu z nich můžete pořídit přes internet. 

Nás v redakci zaujaly především ty kosmetické, například krásný adventní kalendář značky L'OCCITANE  za necelých patnáct set korun. Stejná značka nabízí ještě jeden, luxusnější, za ten už si však připlatíte – vyjde na 2730 korun.

Vánoční sety včetně adventního kalendáře nabízí také Marionnaud, za sedm set korun získáte malá balení oblíbených výrobků, které se šiknou třeba do kabelky. Dvě varianty adventního kalendáře prodávají parfumerie Douglas – ta mentolová stojí 899 korun, menší ve tvaru kostky se prodává za 699 korun. Máte zájem o specialitu, jako je kalendář se samými rtěnkami? Máte jej mít, nabízí jej značka NYX za patnáct stovek. 

PODÍVEJTE SE NA DALŠÍ TIPY DO NAŠÍ GALERIE

Chcete spíše kalendář, na kterém si pochutnáte stejně jako děti na svých čokoládových? Pak se nabízí například oříškový z Alberta za 299 korun nebo adventní kalendář Mixit, který je dobrý, a navíc zdravý. Pro pivaře pak několik verzí s pivem. A co kalendáře vinné? Taky existují! Jeden i za skoro šest tisíc korun. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku