Dárky pro puberťáky: Vtipné myši, výkonné reproduktory nebo supersluchátka

Spousta dospívajících ocení dárky nějak spojené s poslechem muziky
Foto: iStock.com
Sdílej na facebooku
30. listopadu  2017 
 06:00

Někteří teenageři ocení i měkké dárky - když si je mohou sami vybrat. Ale větší trefou bývá cokoli z elektroniky. nemusí to být jen nový telefon, existuje i spousta dalších věcí, které se dospívajícím hodí a přitom nemusí být tak drahé. Navíc, ačkoli to neradi přiznávají, ocení i hračky. jen musí být trochu hi-tech, pokud možno. Nás zaujalo třeba tohle. 

Černé počítačové myši jsou out, potomka byste mohli potěšit barevnými, kterého toho navíc překvapivě hodně umí. Logitech přišel s kolekcí myší Doodle Collection - vybírat můžete z několika veselých potisků od létajících robotických hlav po cheeseburgery na skateboardu. Jsou malé, přenosné a extra citlivé, se zabezpečeným spojením mezi myší a přijímačem na vzdálenost až 10 metrů. Fungují napříč všemi operačními systémy a navíc baterie vydrží až 12 měsíců.

Pokud potomek holduje hraní her na počítači, ocení speciální herní myš. Pořídíte ji za pět stovek i pět tisíc, rozdíl je daný zejména funkcemi, ale také rychlostí reakcí a podobně. Vetšinou vypadají poněkud futuristicky a jako něco, co patří spíše do ruky kyborga než člověka. K mání jsou i kousky za dvě stovky, ale ty spíše nedoporučujeme. Našim tipem je například A4tech Bloody R70 Core 2, kterou pořídíte za sedm až devět stovek, dle obchodu. 

Chcete  pro větší dítě hračku? Pak se podívejte třeba na to, jaké hi-tech novinky aspiprují na hity vánoc ve velkém hračkářství Hamleys v Praze na Příkopech. Je to například Jedi Heliball a Mystery UFO. 

HyperX Cloud Aplha, herní sluchátka, doporučená cena 2590,-
HyperX Cloud Aplha, herní sluchátka, doporučená cena 2590,-
Autor: HyperX Cloud Aplha
Kdybyste chtěli do svého pařícího potomka investovat více, můžete ta učinit například prostřednictvím koupě výrobku nazvaného HyperX Cloud Aplha . - což jsou vlastně speciální herní sluchátka. To znamená, že v jedné, měkce polstrované a koženkou obložené mušli jsou dvě oddělené ozvučnice. Jedna se stará o středy, druhá o basy, výšky pak pokrývá samotný měnič. Cena dva a půl tisíce korun odpovídá kvalitě. Ve stejné cenové hladině můžete pořídit i herní myš Logitech G703 LIGHTSPEED, doporučená cena je něco přes tři tisíce korun. 

Model herních sluchátek  HyperX Cloud Stinger pořídíte za příjemnějších zhruba patnáct set korun. 

Reproduktor Ultimate Ears WONDERBOOM za 2699,- Čistý zvuk v poli 360 stupňů s vyváženými basy, odolný proti pádům z výšky až metr a půl. Výdrž baterie až 10 hodin, dosah Bluetooth připojení 30 metrů, vodovzdorný.
Reproduktor Ultimate Ears WONDERBOOM za 2699,- Čistý zvuk v poli 360 stupňů s vyváženými basy, odolný proti pádům z výšky až metr a půl. Výdrž baterie až 10 hodin, dosah Bluetooth připojení 30 metrů, vodovzdorný.
Autor: Ultimate Ears WONDERBOOM
Skoro všichni teenageři poslouchají hudbu, a proto ocení, když jim zajistíte skutečně dobrý zvuk, přeloženo - dárek v podobě reproduktoru nebo sluchátek. Pokud jde o reproduktor, zaujal ns malý elegantní model UE WONDERBOOM s nečekaně silným zvukem. prodává se v šesti svěžích barevných provedeních: Stone (šedé), Phantom (černé), Fireball (červené), SubZero (modré), Cashmere (růžové) a Lilac (lila). Vznikl pro ty, kdo milují hudbu, jsou stále připojeni, cestují a chtějí mít svou hudbu s sebou hned od probuzení, do chvíle, kdy jsou spát. Poznáváte svého teenagera?

Potěšíte je i vtipným modelem bezdrátových reproduktorů Logitech Ultimate Ears ROLL 2 -  silný zvuk a bezdrátový dosah až 30 metrů, to vše ve štíhlém provedení. Dobrým dárkem je superrychlá flashka, jakou nabízí třeba Kingston, na kterou se vejde spousta filmů. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku