Vyzkoušeli jsme: Z malé stavebnice Roto ABC složíte až dvacet motorek

ABC Roto: Set M: Motorka.
Foto: ABC/Pavel Dobrovský
Sdílej na facebooku
4. října  2017 
 14:00

Máte rádi skládačky a stavebnice? Pak byste měli rozhodně vyzkoušet stavebnici Roto ABC, jako jsme to udělali my. Pohráli jsme si se setem M, který je ze všech stavebnic nejmenší, a to jak krabicí, tak počtem dílů. Ale i tak se z něj dá složit dvacet různých modelů motorek. Podívejte se na video ABC TV.

Velikosti stavebnice odpovídá i nejnižší cena z celé rodiny stavebnic Roto ABC. V obchodech koupíte skládácí motorku (set M) za 199 korun. Na krabici je uvedeno, že ze setu lze postavit dvacet různých modelů motorek. Pravda je, že těch dvacet najdete na obrázcích na přiloženém letáku a můžete podle nich stavět.

Dva modely mají dokonce podrobný návod krok za krokem. Nicméně můžete stavět i bez předlohy, takže ve skutečnosti lze postavit mnohem více modelů než jen dvacet.

Jak nám stavění šlo? Podívejte se na video a dalším modelem

Článek si pak přečtete v časopisu ABC č. 1/2018

Informace o ceně a dalších modelech najdete na stránkách eFko.cz.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku