Tohle se hodí! Přírodní kosmetika, dětský lak na nehty i tašky na kočárek

Foto: iStock
Sdílej na facebooku
10. května  2018 
 06:00

Už vám někdy vaše malá dcera potajmu sebrala lak na nehty? A vám to vadilo, protože je v něm přece jen trochu moc chemie? Tak jí pořiďte její vlastní, netoxický. A pro vás nějakou pečující kosmetiku, nás potěšila fialková a sedmikrásková. Redakce tentokrát vyzkoušela a doporučuje třeba tyhle výrobky. 

Máte mírné sklony ke staromilství? Pak by se vám mohly líbit nové produkty, s nimiž během letošního jara přichází Manufaktura. Na kosmetiku našich babiček odkazují jak složením, tak designem  zvláště povedená je podle nás fialková řada, ale osvědčila se nám pro každodenní použití i přírodní růžová voda s vřídelní solí nebo sedmikrásková jemná odličovací emulze. 

Právě sedmikráskovou řadu uvedla Manufaktura na trh v květnu, v dubnu to pak bylo hned několik novinek v nových obalech  přírodní tělové oleje a masážní gel, které nejen v letních měsících využijete ke každodenní vyživující péči o pokožku. 

V redakci máme několik dcer a těm jsme udělaly radost dětským lakem na nehty  jakmile se jim přestane líbit, dá se snadno sloupnout, takže se obejdete bez odlakovávání. Kolekce slupovacích laků BO-PO je k mání ve vybraných hračkářstvích a za nás mají několik plus  jsou netoxické, bezpečné pro holčičí nehtíky a při náhodném převrhnutí se nevylijí z lahvičky. Vyzkoušeli jsme je, takže víme, že se s nim navíc snadno pracuje a že mají barvy, které vypadají přijatelně i na malých dětech. K dispozici je osm odstínů, dají se koupit zvlášť, v sadách nebo v kombinaci s balzámem na rty. 

Elegantní i s kočárkem

Vadí vám přebalovací tašky, které prostě trochu moc vypadají jako přebalovací tašky a chybí jim byť závan elegance? Máme tu jednu, která nás zaujala: novinku PacaPod. 

Odchod z bytu s malým dítětem a se všemi nezbytnostmi se občas podobá malé vojenské operaci. Tahle praktická přebalovací taška ke kočárku se systémem 3v1 vám to může výrazně ulehčit. Každá kabelka PacaPod má v sobě dvě menší tašky  přebalovací organizér a termotašku. Obě dvě lze vyjmout a používat samostatně. PacaPod je navíc ušitá z odolných a lehkých materiálů, díky nimž šetříte svá záda i síly. Součástí každého balení jsou navíc dvě karabinky, s jejichž pomocí připnete kabelku na madlo kočárku. 

Máte snad raději batohy? Ani s kočárkem se jich nemusíte vzdát. Nás v tomto ohledu zaujaly výrobky KeriKit, které sednou i náročnému životnímu stylu, jaký vedou moderní rodiče. Výhoda navíc? Díky elegantnímu pojetí je můžete využít i tehdy, až potomek přebalování odroste. 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy