Maminka bude slavit Den dětí v Pompu! Hračky koupíte se slevou

Maminka bude slavit Den dětí v Pompu! Hračky koupíte se slevou
Co takhle oslavit den dětí novou hračkou z Pompa?
Foto: Maminka
Sdílej na facebooku
25. května  2018 
 12:00

Chcete svému potomkovi dopřát nějaký dárek ke Dni dětí, který připadá na pátek 1. června? Vezměte ho do hračkářství Pompo v pražském obchodním domě Kotva, kde mají obrovský výběr a navíc vše pořídíte za cenu nižší než obvykle.  

Časopis Maminka spolu s webem Maminka.cz zvou všechny své čtenáře do Kotvy, kde se od dvou do šesti odpoledne koná akce nazvaná Den dětí v Pompo. Stačí vyjet do hračkářství ve třetím patře. 

Všichni návštěvníci kamenné prodejny získají tento den slevu 15 procent na veškerý sortiment, výjimkou budou již zlevněné produkty, na ty sleva neplatí. A nejen to, ke každému nákupu tu navíc mají připravený dárek. 

Na místě tak můžete výhodně pořídit buď dárek ke dni dětí, nebo třeba odměnu za blížící se vysvědčení. A nejen to, protože v Pompo na vás rovněž čeká bohatý doprovodný program a setkat se ti budete moci také se zástupci redakce časopisu a VIP matkami. 

Malí návštěvníci mohou vyzkoušet zdobeni se s Make It Real a auta na dálkové ovládání RC VaporizR 2. Bude se zde předvádět modelína Play Doh, bublifuk na velké Bubliny Fru Blu. Dále vás čeká puzzle, malování, stolní hokej a spoustu další zábavy. 

 

Dětem můžete třeba pořídit bublifuk Fru Blu. V redakci jsme ho otestovali: 

 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku