Cuucni si a vyhraj tablet Samsung!

Cuucni si a vyhraj tablet Samsung!
Foto: BIZMARK s.r.o.
Sdílej na facebooku
13. června  2016 
 10:27
Prezentace klienta

Vyčarovat z kapsy vždy nějakou dobrotu a zahnat hlad. To je sen každého malého dobrodruha! Ten se stává skutečností ve formě ovocných přesnídávek ve tvaru kapsičky. S příkrmy HELLO Cuuc dopřejete dětem nejen zdravou svačinu, ale také zbrusu nový tablet Samsung. Stačí se jen zapojit do soutěže.

Zdravá svačinka v moderním hávu

Jako každá maminka, tak i vy denně vedete stravovací boj s vaším dítkem. Víte, že by mělo jíst od malička dostatek vitamínů ve formě ovoce a zeleniny, ale ne a ne do něj syrové plody přírody dostat. Jen si vzpomeňte na vaše dětství, také jste si sama od sebe nevzala jablíčko nebo meruňku. Většinou vám to musela maminka přinést až pod nos, kromě sladkých jahod. Na ty jste chodila babičce tajně na zahrádku. Kdyby vám někdo tenkrát přinesl ovocnou přesnídávku zabalenou ve veselém obalu, hned byste se na svačinku z ovoce tvářila jinak. Není na tom kousek pravdy? Přesnídávky jsou v našem kraji již tradicí, kterou milují nejen děti. HELLO Cuuc nyní nabízí možnost vychutnat si svou oblíbenou přesnídávku na jakémkoli místě. Stačí si ji jen dát do kapsy a vyrazit na hříště.

Na ovocných přesnídávkách HELLO Cuuc si kromě praktického balení budete pochvalovat i 100% ovocný podíl, který právě vytváří lahodnou chuť plnou ovoce, nulový obsah dochucovadel, cukru a lepku. Díky tomu už nemusíte dlouze přemýšlet nad zdravou svačinkou pro vaše ratolesti. HELLO Cuuc bylo totiž speciálně vyvinuto ve spolupráci s odborníky na dětskou výživu a přesnídávky jsou tak vhodné pro děti od čtyř mesíců. Příkrm v kapsičce je jasnou volbou na výlet, do školky nebo do školy. Pro milovníky tradice a klasiky tu je stále HELLO Cuuc ve skle. Užívat si můžete ovocnou chuť jahod, meruněk, banánu i exotického manga.

Pravidla soutěže

Vyhrát tablet snad ještě nebylo snazší! Vše, co pro výhru musíte udělat, je podívat se na soutěžní obrázek na facebooku a napsat pod něj komentář s vaším tipem. Stačí uhodnout, jaký podíl ovoce přesnídávky obsahují. Pokud vašemu dítku kupujete kapsičky HELLO Cuuc pravidelně, pak to pro vás bude jistě hračka. Za vaši věrnost a pozornost si můžete vysloužit zcela nový tablet Samsung Galaxy S3. Soutěžit můžete do 19.6. na Facebooku - Vybírejte srdcem. Neváhejte a hádejte.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku