Učíte děti myslet?

Učíte děti myslet?
Foto: FasTracKids
Sdílej na facebooku
20. září  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Rozvoj dětí má největší potenciál v předškolním věku. 90 % kritického vývoje dětského mozku proběhne ve věku do 5 let. Vybudování silných základů v tomto věku významně zvyšuje šance na pozitivní vývoj dětí. Slabé základy naopak zvyšují pravděpodobnost problémů v pozdějším životě. Víte, jak vaše děti pozitivně stimulovat?

Jak rozvíjet děti v raném věku? Zpěvem, hudbou?

Věk do 5 let dítěte je kritickým obdobím dětského života. Tvorba synapsí je v tomto období v závislosti na zevní stimulaci nejsnadnější a nejrychlejší. Toto období je definováno jako prvních 10 let života s největším potenciálem okolo prvních 3 let věku dítěte.

Od 6 měsíců můžete s dětmi znakovat. Znakování dle výzkumu zvyšuje IQ v průměru o neuvěřitelných 12 bodů. FasTrack® Signing je program určený pro děti do 2 let, který snižuje frustraci miminka, učí ho v dřívějším věku komunikovat, rozšiřuje slovní zásobu a v neposlední řadě přispívá k rozvoji mluvení v dřívějším věku než u dětí, které neznakují.

V raném věku lze začít také s hudební výchovou. Přínosy hudby na rozvoj inteligence jsou známy již po delší dobu. Program FasTrack® Music je rozdělen do 4 věkových kategorií a je přizpůsoben vývoji dětí. Dle výzkumu děti navštěvující tento program dosahují 32 % zlepšení gramotnosti. Současně bývá také prvním seznámením s anglickým jazykem, jelikož tento mezinárodně nejrozšířenější hudební program nabízí písničky v originálním anglickém znění.

Autor: FasTracKids

Není to úžasné, jak jsou malé děti zvídavé?

Program určený pro batolata umožňuje dětem od 2 do 3,5 let konstruktivně rozvíjet svou zvědavost stejně jako komunikaci, soustředění, sebevědomí a sociální dovednosti. Děti se účastní raného učebního programu prostřednictvím písniček, pohybu a vlastních pokusů po dobu 1 hodiny 1 x týdně. FasTrack® Tots připravuje děti na školku a zprostředkovává batolatům první třídní zkušenosti.

Kreativitu, Komunikaci, Kritické myšlení, Kooperaci a Klíč k sebedůvěře to vše nabízí program FasTrack® FUNdamentals formou interaktivního dobrodružství. Pomocí 12 tématický předmětů se u dětí od 3 do 8 let zaměřuje především na rozvoj tzv. měkkých dovedností tedy dovedností, bez kterých se naše děti neobejdou. Dětské prezentace jsou nahrávány na kameru a neveřejně poskytovány rodičům. Dle výzkumu se děti navštěvující tento program rozvíjí o 100 až 150 % rychleji, čímž získávají pevné základy do života. 

Interaktivní formou děti mohou také poznávat druhý jazyk, jako je tomu v případě FasTrack® English, který je určen dětem od 4 do 8 let. Toto moderní pojetí výuky angličtiny vychází stejně jako ostatní programy z lekcí, které jsou předávány FasTrack učící stanicí.

Autor: FasTracKids

Nový program FasTrack® Science je určený pro školní děti, prohlubuje u dětí zvědavost a seznamuje je se zázraky vědy.

FasTracKids® centra rozvoje přináší dětem i v dalších programech čas plný zábavy, nových poznatků a dovedností. Řídíme se heslem „Učení chytře přestrojené za zábavu“. Děti se k nám nechodí učit, ale především bavit! Příjemné prostředí plné barev nečeká jen na děti, ale i rodiče. Naše centra jsou vybavena nejen herničkou a čekárnou pro rodiče, kde mohou sledovat výuku, ale i pracovnou, kde jim žádný úkol neuteče.

Dětem i rodičům se ve FasTracKids® líbí, o čemž svědčí řada dobrých referencí, např.: „předně bych Vám, celému týmu FasTracKids, ráda poděkovala za dobrou práci, profesionalní přístup a hlavně péči, kterou jste věnovali mému synovi R. S. Ještě nikde jsem se nesetkala s takovým přístupem a současně i výsledky jako u vás, a moc vám držím palce do budoucna!“.

Autor: FasTracKids

 Aktuálně najdete FasTracKids centra rozvoje ve více než 50 zemích světa. Z toho jsou 2 v Praze, 1 otevřeme letos v Ostravě a příští rok se chystáme do dalších krajských měst.

www.FasTracKids.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku