Bezpečí dětí – váš klid: chytré hodinky pro děti

Bezpečí dětí – váš klid: chytré hodinky pro děti
Foto: Mobil Pohotovost
Sdílej na facebooku
7. prosince  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Trnete vždy, když mělo být vaše dítě už 10 minut doma ze školy a vy nevíte, jestli se jen protáhla hodina, nebo se něco stalo? Úplná novinka na prodejnách Mobil Pohotovost – chytré hodinky pro děti – zajistí klid vám i dětem. Vy budete mít vždy přehled o jejich pohybu a ony zase získají více prostoru k socializaci a samostatnosti.

Přehnaně starostlivý rodič je noční můra každého školáka. Nejde to však jinak: i cestou do školy, za kamarádem nebo do samoobsluhy, může dítě narazit na mnoho problémů a nástrah, které si samo neuvědomuje, vy však ze zkušenosti ano. Dítěti chcete umožnit, aby si chodilo hrát na druhou stranu města za partou, nebo navštívit babičku, ale stále se o něj bojíte.

I vzhledem k vaší práci a časovým možnostem byste uvítali, kdyby tyto aktivity zvládalo samo, ale zároveň aby nedocházelo ke stresovým situacím, kdy nevíte, kde je. Těžko si dáte pohodu a oraz po práci, když se vám v hlavě promítají všechny děsivé scénáře, co se mohlo dítěti stát.

V minulosti bylo nutné být opravdu otrlý, nebo naopak mít dítě doslova na vodítku, což bylo vysilující pro obě strany. Nyní však díky moderním technologiím existuje řešení, které přináší benefity jak pro pečující rodiče, tak pro jejich děti toužící po prvních samostatných dobrodružstvích: chytré hodinky.

Autor: Mobil Pohotovost

Tradiční výrobce telefonů Alcatel se vcítil do rodičů i dětí a přišel s chytrými hodinkami MOVETIME Track & Talk Watch, které v sobě spojují několik technologických trendů.

Základní funkcí je nepřetržité sledování GPS – polohu dítěte vždy vidíte na mapě v aplikaci vašeho smartphonu. V ní lze nastavit bezpečnou zónu a oznámení, když dítě zónu opustí.

Autor: Mobil Pohotovost

Potřebujete dítěti poslat vzkaz nebo radu, nebo chce dítě dát vědět, že se o něco zdrží? Hodinky umožňují jednoduché posílání zvukových zpráv oběma směry. A pokud je potřeba komplikovanější domluva, můžete si přes ně i zavolat na až 10 předem určených čísel.

Autor: Mobil Pohotovost

Vodě a prachu odolné hodinky s čtyřdenní výdrží baterie dítěti obsahují i speciální tlačítko SOS, které dítěti umožňuje dát okamžitě vědět, že je něco v nepořádku.

S Alcatel MOVETIME Track & Talk Watch  tak dítěti dáte více samostatnosti, prostoru si hrát a setkávat se, a zároveň ochrany, a přitom se zbavíte obav a strachu z nevědomosti, kde se právě nachází. Chytré hodinky jsou pro dítě dokladem vaší důvěry a důkazem jeho dospívání.

Unikátní hodinky pořídíte za 2 799 Kč v prodejnách Mobil Pohotovost, nebo na e-shopu www.mp.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku