Je to kluk, nebo holka? Děti celebrit, které se oblékají jako opačné pohlaví

Shiloh, dcera Angeliny, dává přednost chlapeckému stylu.
Foto: Profimedia
Sdílej na facebooku
10. srpna  2018 
 06:00

Některé zahraniční celebrity si rozhodně nelámou hlavu s tím, jestli mají doma kluka, který se obléká jako holka, nebo holku, která vypadá spíš jako kluk. A některé známé osobnosti dokonce svoje děti vychovávají jako pohlavně neutrální, které se jednou samy rozhodnou, kým chtějí být.

V naší galerii najdete děti celebrit, které se oblékají tak, jak se jim chce. Chlapci si klidně navlečou sukni nebo šaty, mají dlouhé vlasy a je jim fajn. Nebo tu jsou holky, kterým vyhovují klučičí sestřih, kalhoty a svetr. A proč ne? Děti samy to neřeší a jejich rodiče evidentně taky ne.

K chápavým rodičům patří například zpěvačka Pink, která svou šestiletou dceru Willow vychovává bezpohlavně a nechává na ní, kým se cítí být. Podobně smýšlí i herečka Angelina Jolie, jejíž dcera Shiloh vypadá jako roztomilý kluk, nebo herečka Megan Fox, jejíž syn Noah se zase rád obléká do holčičích šatů. Adoptovaný syn herečky Charlize Theron jménem Jackson vypadá podle fotografií taky jako holka. 

Podobný přístup k výchově má i zpěvačka Adele. Její syn Angelo má dlouhé vlasy a rád se převléká do princeznovských kostýmů. Britská zpěvačka Paloma Faith, která se před rokem stala matkou, prohlásila: „Miluji mateřství, chci celkem dvě nebo tři děti a všechny budou genderově neutrální." Paloma odmítá děti oblékat do tradičních barev – holčičky do růžové a kluky do modré. Jak říká, jde o odbourávání stereotypů a genderovou rovnost. „Jen chci, aby byly tím, kým chtějí být.“

Jak se žije s transdítětem aneb když holčička chce být kluk... Podívejte se na VIDEO:

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku