Hudbou dokázala uklidnit brášku s Downovým syndromem. Roztomilé video!

Video se připravuje ...
Dívka uklidnila svého malého bratra díky hře na kytaru.
Foto: Facebook
Sdílej na facebooku
28. ledna  2018 
 06:00

Heslo škola hrou se opět osvědčilo v praxi! Podívejte se, jak úžasná „velká“ ségra dokázala během chvilky uklidnit svého nemocného mladšího brášku, zatímco si máma stihla dát sprchu. Malý Bo se dokonce přidal k jejímu zpěvu. 

Americká maminka pěti dětí Amanda Grey se pochlubila na facebookovém profilu dojemným a hodně vtipným domácím videem.

„Moje dcera Lydia hlídala svého mladšího bratříčka Boa, když jsem si potřebovala odskočit do sprchy. A napadlo ji něco úžasného! Kdyby neměla po ruce kytaru, nevím, jestli by věděla, jak našeho malého rošťáka zvládnout. A povedlo se jí něco úžasného! Je důkazem, že hudební terapie skutečně funguje!" napsala matka. 

"Boovi je právě 25 měsíců a umí i se svým postižením říct už dvanáct slov. A každé z nich se rychle a s velkým zaujetím naučil i díky hudbě a zpěvu," svěřuje se s pýchou Amanda, protože v téhle rodině se hodně hraje na hudební nástroje a zpívá. 

Skvělý nápad a originální metoda, nemyslíte? My této pozitivně naladěné hudební rodince a malé kytarové virtuózce každopádně tleskáme!

 

 

 

Sdílej na facebooku
Autor: Simona Procházková

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku