Šaty z brokolice či okvětních lístků? Rodiče zaplavují internet vtipnými fotkami

Do čeho lze obléknout děti? Pod hashtagem #ObjectsForOutfits najdete na sociálních sítích zajímavé kreativní fotky.
Foto: Instagram
Sdílej na facebooku
17. března  2018 
 06:00

Je to teď velký hit. Oblékat miminka a batolata do různých předmětů nebo do jídla. Že to nechápete? Ani se o to nesnažte. Zkrátka rodiče fotí děti a před ně dávají květiny, ovoce nebo třeba různé předměty. Ty pak vypadají jako šaty. Je to sice podivné, ale strašně roztomilé. Snímky s oblečky mají dokonce svůj hashtag. Takže pokud byste se chtěli pobavit, stačí zadat klíčové slovo #ObjectsForOutfits. Nebo se podívat do naší galerie. 

Také vám říkali, že jídlo není na hraní? Na chvilku na to zapomeňte. Z jídla se totiž dají vytvářet zábavné módní kreace pro děti. 

Prvních třináct snímků nafotila jistá maminka jménem Debbie Khoo. "Oblékala jsem své miminko do různých předmětů celé dva týdny. Byla to zábava," napsala na server BoredPanda.com. 

GALERIE: Nádhera! Kreativní maminka obléká dceru do květin i ovoce

Další obrázky jsou ze sociálních sítí, kde je můžete najít pod již zmíněným hashtagem #ObjectsForOutfits. Vypadá to, že mezi námi je spousta hravých rodičů. A nejen těch. Do různých kreací se oblékají třeba i partneři na dovolené. 

Co vy, vyzkoušeli jste někdy něco podobného? 

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku