Takhle vypadá výchova kluků! Máma se pokusila zachytit klučičí svět

Chlapectví. Máma tří synů zachycuje jejich každodenní klukoviny.
Foto: Sara Liz / Boredpanda
Sdílej na facebooku
8. dubna  2018 
 06:00

Klučičí svět je jiný než ten náš, to asi ví každá máma. A my se mu celý život snažíme porozumět. Už jenom ty jejich hry. V lese neustále hledají klacek a pak jen vymýšlejí, zda je to puška, meč či kopí. Že si s nimi užijeme spoustu zábavy, dokazují následující fotky tří kluků – sourozenců. Jejich máma se pokusila zachytit chlapectví jako takové.

Sara Easter z Texasu vyrůstala bez sourozenců, ale vždycky si přála mít bratry, se kterými by byla legrace. Přání se jí vyplnilo až o několik let později, kdy se jí postupně narodili tři kluci. Jednoho dne se rozhodla, že jejich klukoviny bude každý den fotit. Samozřejmě že co je zábavné pro nás, nemusí být nutně zábavné pro rodiče. 

"Začala jsem fotit své chlapce ze stejného důvodu jako každý rodič. Abych měla vzpomínku, jací byli jako malí," vysvětluje Sara serveru Bored Panda. Fotoaparátu si prý kluci skoro nevšímají. "Jsou vůči němu imunní," dodává. Sara je fotí skoro denně: "Sotva si mě všimnou. Ale je jim to jedno, je to prostě věc, kterou jejich máma dělá!"

Když vidí, jak se kluci mění, rozhodně chce v dokumentování jejich dětství pokračovat. "Chci, aby se mohli o fotky podělit se svými dětmi a vnoučaty, ale hlavně bych si přála, aby viděli, jak jsem je vnímala a zachytila já sama. Jako divoké, kreativní, zábavné, laskavé, milující, štědré, hloupé i chytré bytosti. Doufám, že to všechno v těch fotkách je zachycené," shrnuje fotografka Sara. 

Portrét Vince. Táta točil syna od narození do čtrnácti let:

 

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku