Probuďte v dětech kreativitu a nechte je vyrobit si domácí zmrzlinu!

Probuďte v dětech kreativitu a nechte je vyrobit si domácí zmrzlinu!
Foto: iStock
Sdílej na facebooku
12. června  2018 
 00:00
Prezentace klienta

Léto je tady a s ním i prázdniny. Pro spoustu dětí to znamená nekonečné slunečné dny plné zábavy, jiné je zase raději přežijí zavřené v pokoji u počítače. Přemýšlíte, jak je přinutit trávit čas aktivně a zároveň se přitom bavit? Zkuste je nechat připravit si domácí zmrzlinu! Odměnou jim bude nejen dobrý pocit z povedené práce, ale samozřejmě také lahodná pochoutka.

Nedejte nudě šanci!

Přimět děti, aby netrávily celý den sezením před televizí či u počítače a zabavily se nějak jinak, není vůbec jednoduché. Není to však nemožné. Děti se často uchylují k technologiím z toho důvodu, že na ně nikdo nemá čas zabavit je jiným způsobem. Mnoho dětí například najde velké potěšení, když se mohou patlat ve všem, co má lepkavou, drobivou nebo tekutou konzistenci. A když tím patláním dokáže i něco užitečného vytvořit, o to je radost větší.

Autor: iStock

Jako pomocníka v tvoření najdete horkou novinku: soupravu pro výrobu nanuků a vodové zmrzliny – Pull Pops. Můžete si sami vybrat, jakým způsobem zmrzlou pochoutku připravíte – jestli ji udělat ze sladké šťávy, jogurtu, kakaa či z čerstvého ovoce. Sety Pull Pops existují v různých veselých barvách a jejich použití je tak jednoduché, že do výroby můžete zapojit i předškoláky. Ti se zabaví, strávíte společně čas a navíc budete mít přesně přehled o tom, co jíte. Na rozdíl od průmyslových výrobků si budete jisti, že v nich nenajdete žádná éčka ani konzervanty.

Autor: TM Toys

Jak tedy na to?

Stačí si připravit směs dle vaší chuti, natáhnout do Pull Pops, zmrazit a zmrzlina je na světě. V některých setech najdete i špejli, díky které můžete uvnitř udělat dírku a vyplnit nanuk třeba čokoládou nebo jinou výplní. Hotové nanuky můžete posypat oříšky, zdobícím cukrem nebo ochutit oblíbenou polevou.

Autor: TM Toys

Chcete-li si Pull Pops vyzkoušet, máte k dispozici základní sadu s jedním Pull Pops zmrzlinovačem. Najdete-li v Pull Pops zalíbení, můžete si pořídit i celou továrnu na zmrzlinu a vyrábět pro celou rodinu. Pull Pops je možné zakoupit v prodejnách Pompo a dalších dobrých hračkářstvích.  

Ať už se rozhodnete jakkoliv, nezapomeňte, že není důležitý výsledek samotný, ale čas, který s rodinou strávíte. Dobrou chuť.

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku