Táta udělal synovi boží nábytek na motivy Star Wars. Do detailů přesný!

Matt Regonini udělal pro svého syna nábytek jak ze Star Wars
Foto: Matt Regonini
Sdílej na facebooku
16. června  2018 
 06:00

Designér Matt Reginoni má vedle lásky ke krásným věcem ještě jednu vášeň. Je vážně oddaným fanouškem filmové série Star Wars. Takže když na svět přišel jeho syn Elis, bylo jasné, že dříve nebo později vznikne dětský nábytek na motivy Hvězdných válek. A že stojí za to! 

Houpací kůň se najde v lecjaké domácnosti, ale houpací kůň inspirovaný terénním obrněným transportérem AT-AT je na světě asi jediný. Právě transportér vznikl jako první a táta Matt ho stejně jako další kousky vyrobil vlastníma rukama. Pak na řadu přišla vysoká jídelní židle, tentokrát podle kráčející zbraně nazvané AT-ST (All Terrain Scout Transport, někdy zvaný také Scout Walker, neboli Chodec). 

Možná si myslíte, že to stačilo, ale jak Matt přiznal webu Babble.com, tak ani náhodou. Protože už při výrobě dvou prvních kousků se mu v hlavě zrodila myšlenka na třetí, kterou se stala bedna na hračky á la Sandcrawler, neboli obří písečný bojový stroj. Takový dětský nábytek je rozhodně originální. 

Jak se vám jeho do detailu přesně vyvedené kousky inspirované slavnou filmovou sérií líbí? Vyrobit je rozhodně není snadné, ačkoli Matt například dětskou jídelní židli navrhl za jediný den a během víkendu ji vyrobil. Jenže jeho profesí je design a výroba nábytku. Dnes pracuje pro firmu Converse, ale stále vytváří různé věci pro rodinu i přátele.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku