Monika (41): Máme sex každý den. Už dvacet let

Monika (41): Máme sex každý den. Už dvacet let
Foto: iStock
Sdílej na facebooku
11. února  2017 
 06:00

Moničin manžel je hodně nenápadný, o to překvapivější je líčení jejich sexuálního života, který ani dvacet let po svatbě neztrácí na intenzitě. 

„Sváťovu náruživost jsem objevila vlastně až po svatbě. Před tím bych to do něj nikdy neřekla a vsadím se, že žádný z jeho kamarádů by mi to v životě nevěřil,“ začíná své vyprávění Monika.

Zevnějšek, který klame

„Sváťa je totiž dost drobný. Měří sto šedesát pět a váží pouhých 55 kilo. Jeho dědeček pocházel z Japonska. No a jeho výbava tak nějak odpovídá jeho ostatním rozměrům. Při dobré vůli se dá říct, že je... podprůměrná. Když jsme se poprvé seznámili – seznámil nás náš společný kamarád – nezavadila jsem o Sváťu ani pohledem.

Monika Absolonová to od matek příšerně schytala za reklamu na umělé mléko

Monika Absolonová to od matek příšerně schytala za reklamu na umělé mléko

Když se zpěvačka Monika Absolonová na Facebooku pochlubila, že natočila reklamu na mléko pro děti, asi netušila, že spíše než obdiv svých fanoušků…celý článek

Je to hrozné, že to tak musím napsat, ale je to pravda. Vůbec jsem o něm neuvažovala jako o potenciálním nápadníkovi. Až postupně, jak jsme se začali poznávat, zjistila jsem, že je to super mužský, který má mnoho co nabídnout. Je ohromně sečtělý, má přehled, co se politické i kulturní scény týče, vystudoval dvě vysoké školy a neustále na sobě pracuje a vzdělává se. Tohle mě na mužích vždycky imponovalo, a to dokonce víc než jejich vzhled či objem svalové hmoty.

Překvapení svatební noci

Když jsme spolu začali chodit, měli jsme samozřejmě sex často, ale určitě ne každý den. Měla jsem předtím dva dlouhodobé vztahy a frekvence sexu se Sváťou (i způsob provedení) se nevymykala těm předešlým.

O to větší bylo moje překvapení, když během svatební noci Sváťa najednou trval na tom, že vystřídáme asi deset pozic, a jeho náruživost se nezmenšovala ani v dalších dnech."

Jak to se Sváťou šlo dál? To se dozvíte TADY

Kate a William řeší s dětmi stejné problémy jako všichni rodiče světa. Jak?

Kate a William řeší s dětmi stejné problémy jako všichni rodiče světa. Jak?

Je svým způsobem uklidňující, že snad nejsledovanější rodičovský pár světa – Kate Middleton a princ William – řeší s dětmi stejné situace…celý článek

Těhotenství za 90 vteřin! Otec natočil své rodině originální video

Těhotenství za 90 vteřin! Otec natočil své rodině originální video

Když tenhle muž zjistil, že jeho žena je těhotná, začal ji natáčet. A ve videu dlouhém necelé dvě minuty se mu povedlo zachytit, jak se měnilo její…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: Maminka.cz/Michaela Karavarakis

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku