Snažíte se o miminko? Známe recept…

Snažíte se o miminko? Známe recept…
Správný jídelníček je klíč ke štěstí!
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
20. června  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Každý čtvrtý pár dnes řeší komplikace spojené s pořízením miminka. Vliv má mnoho faktorů, zaměřme se především na správnou skladbu jídelníčku, který by měl být dostatečně bohatý na látky, jenž jsou pro budoucí rodiče potřebné! Co je vhodné do jídelníčku přidat a čeho se naopak vyvarovat, vám právě zde prozradíme!

Budoucí maminky, zbystřete!

Jistě znáte všeobecně známá fakta o omezení rafinovaného cukru, kofeinu, tabákových a alkoholických výrobků, které mají nepříznivý vliv nejen na váš organizmus, ale také na průběh menstruačního cyklu. V současnosti bylo zjištěno, že je vhodné také snížit příjem mléčných výrobků a plísňových sýrů, protože obsahující laktózu, kterou ženský organismus nedokáže ve velkém množství zpracovat.

Nešetřete na sobě a dopřejte si kvalitní potraviny!
Nešetřete na sobě a dopřejte si kvalitní potraviny!
Autor: Shutterstock

Neznamená to ovšem, že se všem těmto produktům musíte vyhnout širokým obloukem, ale je dobré mít na paměti, že všeho moc škodí. Při výběru sýru se zaměřte především na kvalitu výrobků. Nezapomeňte si přečíst datum doporučené spotřeby.

Pryč s nevhodným pečivem!

I tmavé pečivo skvěle chutná!
I tmavé pečivo skvěle chutná!
Autor: Shutterstock

Nejeden zdravotní poradce doporučuje nahradit klasické světlé pečivo zdravější variantou. Ovšem rozpoznat ze záplavy všech druhů to pravé, je leckdy nelehký úkol. Co tedy doporučují odborníci? Je to jednoduché. V době, kdy připravujete své tělo na těhotenství, je na místě konzumovat špaldové a celozrnné pečivo, protože je bohaté na vitamíny skupiny B a E a také na minerální látky. Celozrnné pečivo má navíc tu výhodu, že vás zasytí na delší čas a nebudete vyhledávat další pochutiny.

Nezapomínejte, že pestrá strava je základní pilíř ve snaze o miminko. Nepodceňujte proto její důležitost!

Zelená pro zelenou zeleninu

Bez kyseliny listové ani ránu!
Bez kyseliny listové ani ránu!
Autor: Shutterstock

V těhotenství je potřeba výrazně zvýšit příjem vitaminů skupiny B a kyseliny listové. Bohatým zdrojem těchto látek jsou zeleninové saláty. Pokud této zdravé svačince zrovna dvakrát neholdujete, můžete zeleninu povařit a následně ochutit oblíbeným dresinkem.

Kyselinu listovou je vhodné doplňovat nejméně půl roku před plánovaným početím. Její nevýhodou je, že se v pestré stravě nevyskytuje v takovém množství, které žena potřebuje. Ideální řešení představují účinné doplňky stravy, které sežene v každé lékárně. Chybný krok rozhodně neuděláte, když vyzkoušíte doplněk stravy Fertility Blend® pro ženy, který je ve svém segmentu jedničkou na trhu v USA.

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy
Unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy
Autor: Fertility Blend

Unikátní doplněk stravy Fertility Blend pro ženy

Fertility Blend® je doplněk stravy obsahující mimo jiné zinek, který přispívá k přirozené plodnosti a reprodukci, vitamin B6 pro regulaci hormonální aktivity a také kyselinu listovou, jež přispívá k běžnému metabolismu homocysteinu. Protože je snaha o miminko mnohdy psychicky velice náročná, nabízí tento pomocník pro ženy také vitamin B12 a hořčík pro normální psychickou činnost. Patentově chráněná kombinace látek (L-arginin, izoflavony z extraktu jetele lučního a katechiny z extraktu zeleného čaje) zajišťuje vzácnost a originalitu přípravku. Díky unikátnímu patentovému složení je vhodné jej užívat jako doplněk při hormonální léčbě i v době těhotenství, a to dokonce až do 12. týdne.

Účinky Fertility Blend® jsou ověřeny klinickou studií provedenou americkým lékaři ze Stanford University School of the Medicine v roce 2006. Této studie se zúčastnilo 93 žen ve věku 24 až 42 let, které se neúspěšně pokoušely po dobu 6 až 36 měsíců otěhotnět. Ve skupině čítající 53 žen, které užívaly Fertility Blend® pro ženy, otěhotnělo po 3 měsících 14 žen (26 %). Po 6 měsících užívání úspěšně počaly další 3 ženy. Studie tak potvrdila, že přípravek může zvýšit úspěšnost početí, dále se ukázalo, že upravuje nepravidelnost menstruačního cyklu a může být efektivním doplňkovým opatřením především v případech nevysvětlitelné neplodnosti.

K dostání na www.fertilityblend.cz. Na tomto webu je k zakoupení rovněž varianta Fertility Blend® pro páry, která obsahuje i balení pro muže s vysokou koncentrací zinku, jenž přispívá k normální spermatogenezi. Obě varianty obsahují patentově chráněné složení.

Varianta přípravku Fertility Blend pro páry se osvědčila mnoha partnerům.
Varianta přípravku Fertility Blend pro páry se osvědčila mnoha partnerům.
Autor: Fertility Blend

Při zakoupení přípravku Fertility Blend® pro ženy nebo přípravku Fertility Blend® pro páry na stránkách www.fertilityblend.cz zadejte kód FB35 a získáte poštovné ZDARMA! Platí do 4.7.2016.

Pro stálé zákazníky Fertility Blend® je rovněž připraven Věrnostní program, při kterém můžete získat 1 produkt Fertility Blend® zdarma.

 

 

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku