Kuchyň sbalená na cesty

Kuchyň sbalená na cesty
Foto: VORWERK
Sdílej na facebooku
7. června  2016 
 15:30
Prezentace klienta

Konečně! Čas letních dovolených je tady. Sluníčko, voda, výlety, rekreační sportování a taky spousta času užít si letní kulinaření. Ať už plánujete vychutnat si pohodový čas na chalupě, nebo se těšíte na malé rodinné dobrodružství pod stanem v kempu, nebo vyrážíte na toulky autem po Evropě, můžete si díky Thermomixu® dopřát zdravé pokrmy ze sezonních ingrediencí, které sklidíte na vaší zahrádce, najdete v lese či koupíte na tržišti na břehu Jaderského moře. Svou kompaktní „kuchyň“ můžete mít s sebou kdekoliv na cestách a mít tak pod kontrolou, jak se stravujete během vaší dovolené.

12 spotřebičů v jednom

Sbalit se na dovolenou a na nic nezapomenout. Kufr se rychle plní a volný prostor mizí. Co vzít a co nechat doma? To je asi každoroční boj, který absolvujeme před dovolenou. Na věci, jako je například ruční šlehač, tyčový mixér, váha, mlýnek na ořechy, mlýnek na maso, sekáček na bylinky, robota na přípravu těsta, můžete rovnou zapomenout. Obzvlášť jestli balíte věci pro čtyřčlennou rodinu. Na to prostor není. A co se stane, když jednotlivé funkce těchto kuchyňských spotřebičů spojíte do jednoho přístroje? Máme tu rázem jednoho velmi účinného pomocníka, který vyžaduje podstatně méně místa a navíc i zároveň méně vašeho cenného času. Thermomix® je nejuniverzálnější kuchyňský robot, který dokáže zastat práci dvanácti různých samostatných přístrojů - mixérů, šlehačů, hnětačů nebo třeba vařiče...  Výčet jeho funkcí zahrnuje vážení, míchání, sekání, mletí, hnětení, mixování, přípravu v páře, vaření, šlehání, ohřev na určenou teplotu, promíchávání a emulgaci. Nedostatek místa v kufru vašeho auta, tak už není překážkou.

Autor: VORWERK

Rychlost

Nedostatek času je nemoc dnešní doby. O to víc si ceníme období dovolené, kdy se můžeme věnovat jen a jen sobě, své rodině a přátelům.  Proč trávit čas pečením a vařením víc, než je potřeba. Vaření s Thermomixem® je tak snadné, že vás zcela zbaví každodenních starostí s přípravou pokrmů. Ať už chcete zpracovat úrodu z vaší zahrady, nebo si jen vychutnat čerstvou rybu, kterou váš manžel se synem donesli z jejich rybářského dobrodružství, pak zcela nepochybně oceníte inovativní funkce Thermomixu®.  Díky chytrému designu a přehlednému uživatelskému rozhraní se Thermomix® velmi jednoduše obsluhuje. Vystačí si s dotykovým displejem a jediným ovladačem. Vše máte na dosah ruky a chutný výsledek je zaručen.

Autor: VORWERK

Čerstvost

Pryč s konzervami, polotovary a spoustou konzervačních látek a aditiv. Čerstvé pokrmy jsou plné potřebných živin a dodávají tělu energii, kterou vy a vaše děti vydáte během letních dní prázdnin. Thermomix ® je  velmi šetrný vůči vlastnostem jednotlivých surovin. Udržuje konstantní teplotu a zároveň je neohřívá více, než-li je nezbytně nutné. Zeleninu či rybu můžete velmi snadno připravit v páře pomocí systému Varoma, což je vůbec nejšetrnější způsob, při kterém si ingredience zachovávají maximum živin, přirozenou vůni a chuť. Máte chuť na jahodový koktejl s lístky bazalky? Pro Thermomix® snadný úkol. Díky vysoce výkonnému motoru funguje také jako dokonalý mixér a během pár vteřin si můžete pochutnat na lahodném drinku plným vitamínu C.

Finanční úspora

Léto není jen bohaté na zážitky. Ruku v ruce s nimi přichází i spousta finančních výdajů, díky kterým se rodinné úspory tenčí a tenčí. Investicí do Thermomixu® můžete ušetřit každoročně tisíce korun. Škrtněte z nákupního seznamu mražené polotovary, chlazené pokrmy, dětské příkrmy, jogurty, pečivo… To vše teď velmi snadno a podstatně levněji připravíte doma a navíc s jistotou, že vše obsahuje kvalitní suroviny a je bez konzervantů.

Autor: VORWERK

Elektronické váhy, mixér, kuchyňský robot, pekárna chleba, napařovací hrnec, mlýnek na kávu, remoska, šlehač … a další a další. Průměrná domácnost utratí za tyto spotřebiče často až několik desítek tisíc korun. 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku