Natřete to striím nejen v těhotenství!

Foto: Elasti-Q
Sdílej na facebooku
28. června  2016 
 00:00
Prezentace klienta

Strie patří mezi nejčastější kosmetické vady na kráse, které sužují široké spektrum lidské populace. Problémy s nimi spojené řeší děti, dospívající generace či osoby s nadváhou. Asi nejčastěji ovšem tyto zákeřné pajizévky napadají pokožku budoucích maminek.

Strie vznikají popraskáním elastických vláken, které se nachází pod povrchem kůže. Mezi nejvíce ohrožené partie patří oblast břicha, boků, stehen a v neposlední řadě také prsou. K popraskání pokožky většinou dochází při jejím extrémním napínání – rychlý růst do výšky a nárůst hmotnosti. Odborníci se shodují, že velký vliv na vznik strií má také dědičnost, ale i přesto se dá účinnou prevencí jejich výskytu zamezit. Základem úspěchu je důkladné promazávání a masírování pokožky.

Maminky volí Elasti-Q!

Mnoha ženám se výborně osvědčil krém Elasti-Q® Original, který obsahuje unikátní kombinaci účinných látek, jako je kyselina hyaluronová, D-panthenol, elastin, vitamin E, a nyní je navíc obohacen o účinné látky pupečník a kozinec. Krém je lehké konzistence, snadno se vstřebává, jemně voní a nezanechává pocit mastnoty. Navíc při aplikaci v období po porodu usnadňuje rychlejší návrat k pevnému a plochému bříšku.

Autor: Elasti-Q

Exkluzivní péče!

V případě, že vedete válku se striemi, které se již v minulosti objevily, vyzkoušejte tělový krém Elasti-Q® Exclusive. Ten je určen hlavně pro těhotné a kojící ženy, ale doporučuje se používat i po porodu, kdy napomáhá odstranit strie již vzniklé. Jeho složení je obohaceno o účinné látky pupečník a kozinec. Obsahuje o 300 % více elastinu, o 60 % více kyseliny hyaluronové a o 25 % více kozince než Elasti-Q® Original, a proto kůži nejen chrání, ale napomáhá také k její hydrataci a pružnosti. Pupečník regeneruje, zklidňuje a vyhlazuje kůži, kozinec zase zvyšuje pevnost pokožky.

Autor: Elasti-Q

Dopřejte si pocit luxusu

Preferujete spíše olej? Právě pro vás je určen Elasti-Q® Exclusive tělový olej s kombinací několika unikátních přírodních složek, mezi nimi 5 účinných olejů (olej ze semene granátového jablka, pupalky dvouleté, světlice barvířské, vinné révy a olivový olej). Elasti-Q® Exclusive tělový olej napomáhá nejen chránit kůži před striemi, ale také pokožku hydratuje, vyživuje a eliminuje její nepříjemné svědění. Zároveň přípravek neobsahuje parafin, barviva ani konzervační látky.

Autor: Elasti-Q

Pečujte o sebe i svou pokožku!

Více informací naleznete na www.elasti-q.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy