Krtek je pro děti kamarád a vzor

Krtek je pro děti kamarád a vzor
Termoplechovky s různými motivy z pohádek O Krtkovi jsou přesně dětem do ruky.
Foto: www.oriondomacipotreby.cz
Sdílej na facebooku
6. června  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Motivuje ty nejmenší k dojídání svačinky, k uklízení hraček, vylepšuje dodržování jejich pitného režimu. Tato roztomilá postavička provází děti od prvního dětského příboru a talířku, až po boxy a komody pro uložení oblečení i hraček. Krtek baví děti po několik desetiletí. 

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Termoplechovky s krásnými barevnými postavičkami Krtka a jeho kamarádů ocení děti i maminky. Děti lákají barevné obrázky, maminky ocení to, že budou jejich ratolesti dostatečně pít. V horkých letních dnech udrží termoplechovky nápoj osvěžující po delší dobu, dětem se z pítka dobře pije. Mají své využití nejen na výletech a procházkách, ale jsou výborné i na domácí použití. Například při rýmě a nachlazení udrží déle teplý bylinkový nálev. Jednou z dalších výhod je fakt, že v nestřeženém okamžiku či v zápalu hry děti ze zavřené termoplechovky pití nevylijí a maminky pak nemusí trávit čas úklidem. Vnitřek plechovky je z kvalitního nerezu, takže je zdravotně nezávadná a vhodná ke každodennímu používání. Také její údržba je velmi snadná a rychlá.

Kromě termoplechovek mají v obchodech ORION také klasické termosky ve dvou velikostech. Víčko termosky slouží jako pohárek a vnitřní víčko není pro nalévání třeba vyšroubovat, stačí stisknout jeho střed a termoska je připravena k nalévání nápoje. Na dětské džusy a limonády jsou výborné i skleněné lahvičky s barevnými víčky a brčkem. Dětem se snadno pije, nedostane se jim dovnitř žádný hmyz, svůj nápoj si poznají podle barevně odlišných víček. I pohárek s postavičkou Krtka je velikostí a tvarem akorát do dětských ruček.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Krtek může motivovat děti také k jídlu. U některých to není problém, ale malí nejedlíci se nechají lépe přesvědčit k domácí přesnídávce ve skleničce s barevným víčkem s Krtkem nebo se samolepkou, kde maminka při výrobě označí, kdy a z čeho dobrotu připravila. Na svačinky jsou také skvělé sáčky se zipem a s obrázkem Krtka. V prodejnách ORION – český obchod pro domácnost - je můžete sehnat ve dvou velikostech a navíc s praktickým uzavíráním na zip. U oběda bude dětem chutnat z talířků a mističek. Pokud vše slupnou, čeká je na dně obrázek jejich kamaráda Krtka.

Na hračky, pastelky a jiné výtvarné potřeby, na dětské poklady, plyšáky, omalovánky a časopisy či oblečení jsou skvělé plastové boxy v několika velikostech a provedeních a komody s šuplíky. Děti do nich budou určitě rády vracet všechny věci na své místo. Ozdobí jejich pokojíček krásnými barevnými obrázky z příběhů pana Zdeňka Milera. Boxy si můžete vybrat uzavíratelné na pevné klipy nebo jen s víkem na zaklapnutí, dají se ale oboje výborně stohovat. Dobře poslouží nejen na ukládání různých věcí, ale také na jejich přenášení. Komody jsou praktické, lehké, hodí se i do vlhkých prostor – koupelen.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Krtek je prostě kamarád, kterého děti dobře znají a mají ho rádi. Moc toho tento tvor s velkýma milýma očima nenamluví, přesto umí rozesmát děti po celém světě a oslovit několik generací.

Krtka či další pomocníky pro domácnost naleznete také na každé, z více jak 80-ti prodejen ORION – český obchod pro domácnost - po celé ČR. Proto po zakoupení daného zboží se můžete rozhodnout, zda si ho necháte poslat přímo domů nebo zvolíte odběrné místo co nejblíže vašemu domovu.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Více informací a nabídku veškerých produktů naleznete na www.oriondomacipotreby.cz.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku