Zdravé svačinky od starostlivé maminky

Zdravé svačinky od starostlivé maminky
Foto: www.oriondomacipotreby.cz
Sdílej na facebooku
8. června  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Co udělat dětem ke svačince, aby jim chutnala, ale také byla zdravá a výživná? To je často oříšek pro mnohé maminky. Jednou z takových pochoutek může být domácí jogurt. Jeho výroba je snadná, rychlá a má mnoho výhod.

U doma vyrobených potravin přesně víte, z čeho se výrobek skládá, a můžete se tak s určitostí vyhnout potencionálně nebezpečným konzervantům, barvivům, dochucovadlům, éčkům nebo náhražkám. Opravdu si tak pochutnáte na zaručeně čerstvé potravině. A bonusem bývá, že většinou také ušetříte.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Díky jogurtovači z ORIONU - českého obchodu pro domácnost - vyrobíte velmi snadno výborný a hustý jogurt přes noc a to v množství, které právě potřebujete. Jednoduše připravíte směs z ohřátého mléka a jogurtu, nalijete do jogurtovače a druhý den je jogurt hotový. Díky dvojité stěně jogurtovač vytvoří ideální podmínky pro množení jogurtových kultur v mléce. Můžete vyrobit jogurt buď přímo do nádoby, anebo ve třech dózičkách s víčky. Vaše děti si pak jen otevřou dózičku, přidají si svoje oblíbené přísady – med, ořechy, müsli, ovoce, marmeládu - a mohou mlsat. Pokud připravíte větší množství jogurtu, můžete ho rozdělit a uskladnit v malých skleničkách různého tvaru. Pro děti bude svačinka o to lákavější, když jim z víčka skleničky popřeje dobrou chuť Krtek.

Pro školáka lze domácí jogurt velmi šibalsky uložit do pohárku se zásobníkem ve víčku, kam uložíte oblíbená dochucovadla jogurtu podle chuti vašich dětí. Tento pohárek má v silikonovém držáku zabudovanou také lžičku, takže při svačině je vše potřebné v jednom. Do tohoto pohárku z ORIONU – českého obchodu pro domácnost můžete kromě domácího jogurtu připravit také čerstvé ovocné nebo zeleninové saláty a do zásobníku ve víčku dát zálivku. Skvěle se hodí také na dětské polévky a mixovaná jídla.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Hospodyňky, které se domácí výrobou a zpracováním ovoce a jiných plodů zabývají po celý rok, budou mít připravené také domácí dobroty na dochucení jogurtů. Taková jahodová marmeláda, meruňkový džem, směs lesního ovoce, pečený čaj, med, směs ořechů nebo müsli… to se budou olizovat až za ušima nejen děti.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Po ochucení domácího jogurtu výše zmíněnými dobrotami můžete připravit dětem na letní horké dny také pochoutky v podobě ochlazujících nanuků a zmrzlinek. Stačí naplnit ochucený domácí jogurt do různých forem na nanuky. V ORIONU – českém obchodu pro domácnost - si můžete vybrat několik tvarů z různých materiálů.

Další pomocníky pro domácnost naleznete také na každé, z více jak 80-ti prodejen ORION – český obchod pro domácnost - po celé ČR. Proto po zakoupení daného zboží se můžete rozhodnout, zda si ho necháte poslat přímo domů nebo zvolíte odběrné místo co nejblíže vašemu domovu.

Autor: www.oriondomacipotreby.cz

Více informací a nabídku veškerých produktů naleznete na www.oriondomacipotreby.cz

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku