Rýmička – chlapská smrtelná nemoc na sedm písmen

Rýmička – chlapská smrtelná nemoc na sedm písmen
Foto: Shutterstock
Sdílej na facebooku
18. prosince  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Otřepaný vtip, který jistě slyšíte každou sezónu. Ale ruku na srdce – myslím, že i nás děvčata dokáže rýma pěkně potrápit. Zarudlé oči, zastřený hlas, zarudlý a podrážděný nos. Nic příjemného.

Tady se hodí, více než kdy jindy, kvalitní kapesníky.

Neustálé utírání nosu vede k zarudnutí a podráždění pokožky v okolí nosu. To je velmi nepříjemné pro jakoukoli pokožku.

Kapesníky KLEENEX® Balsam obsahují výtažky z měsíčku lékařského, který snižuje riziko podráždění nosu. Jemná vrstva balzámu chrání okolí nosu před vysycháním a následným zarudnutím.

Síla měsíčku lékařského

Krásné oranžové květy měsíčku lékařského jsou tak působivé s veselé, že je možné je zařadit mezi nejkrásnější květiny. Květy zdobí zahrádky až do podzimu, ale většina lidí ani neví, jak velká léčivá síla se v nich nachází.

Hlavní léčebné využití měsíčku je zevně na těžce se hojící rány, většinou ve formě obkladů či masti. Velmi dobře pomáhá i při drobných poraněních. Právě proto jsou kapesníky Kleenex potaženy jemnou vrstvou balzámu s výtažky z měsíčku lékařského. Měsíček pokožku zklidňuje a zmírňuje tak nepříznivé dopady neustálého smrkání a utírání nosu.

Autor: Freudenberg Home and Cleaning Solutions s.r.o.

Ideální kapesník

KLEENEX® Balsam je kosmetický přípravek, je dermatologicky testován a je hypoalergenní.  Nyní v novém, přitažlivějším balení.

KLEENEX® Balsam je k dostání v boxu i kapesním balení.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku