Tipy na vánoční dárky pro děti

Foto: Shutterstock.com
Sdílej na facebooku
6. listopadu  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Vánoční svátky jsou zvláště u dětí obdobím plného radostného očekávání.  Společnost Ravensburger, která se již více než 125 let plně věnuje šíření zábavy, poučení a rodinné pohody, připravila tipy na vánoční dárky nejen pro vaše ratolesti. Deskové hry a 3D puzzle přirozenou formou rozvíjejí dovednosti dětí a zapojí do zábavy celou rodinu.    

3D puzzle pro tvořivé

Vytvořte si vlastní panorama města z edice 3D puzzle Budovy. Najdete v ní všechny architektonické ikony od Sochy Svobody, Empire State Building po Big Ben. Noční edice s LED světly pak dodá vaší místnosti tu správnou záři velkoměsta. Nyní máte možnost sestavit ohromující 3D model Šikmé věže v Pise, aniž byste opustili pohodlí svého obyváku. Automatické přepínání světelných efektů je efektní a dramatický doplněk každé místnosti. Doporučená cena výrobků je 899 Kč.

Autor: Ravensburger

S novou edicí 3D puzzle Já, padouch 3 od společnosti Ravensburger s oblíbenými motivy mimoňů ve žluto-modrém tónu si vaše děti vyrobí praktické a funkční doplňky do svého království. Všechna dětská tajemství snadno schová barevná úložná krabice a praktické barevné stojany na tužky ozdobí každý stůl. Doporučená cena výrobků je od 219 Kč do 649 Kč.

Autor: Ravensburger

Miniaturní model VW Bus, sen všech Hippies, domov surfařů, klasika, symbol svobody a radosti ze života v klasické červené a bílé barvě samozřejmě včetně surfu na střešním nosiči. Stabilní trojrozměrné vozidlo bez lepení s funkčními otáčejícími se kolečky a nárazníkem za doporučenou cenu 799 Kč.

Autor: Ravensburger

Ravensburger 3D puzzle nejsou jen skvělými doplňky pokoje, ale přinášejí všechny výhody spojené s tradičním puzzle a navíc zlepšují jemnou motoriku dětí. „Ravensburger 3D puzzle rozvíjejí u dětí trpělivost, vytrvalost, dovednost systematicky postupovat v práci podle detailního návodu či instrukcí. Podporují i rozvoj prostorové představivosti, jemnou motoriku a cvičení zručnosti,“ říká dětský psycholog Václav Mertin.

Deskové hry pro rodinnou zábavu

Všichni jsme trochu DAWAK? Pokud jste připraveni na více než 1000 ztřeštěných otázek a úkolů? Tato bláznivá party hra je jen pro vás. Ten kdo se chce stát šampiónem Dawaků, musí být rychlý a chytrý. Boduje tu totiž jen ten, kdo jako první řekne správnou odpověď. Společenská hra pro všeznalce a všeumělce. Doporučená cena je 449 Kč.

Autor: Ravensburger

Labyrinth Junior jedna z nejúspěšnějších deskových her, tentokrát pro všechny malé fanoušky filmu Auta 3. Posouvejte zdi a měňte chodby při cestě za svými automobilovými hrdiny v nesnadném labyrintu napumpovaném benzínem. Labyrinth Junior je chytrá posuvná hra s Bleskem McQueenem, který má opět šťávu. Doporučená cena hry je 679 Kč.

Autor: Ravensburger

„Deskové hry Labyrinth a Dawak staví na využití strategické spolupráce i soutěžení, přátelství i nepřátelství. Hry však nejen pobaví, ale rozvíjí u dítěte schopnost prostorové představivosti, seznamují se vztahem příčina – následek při plánování budoucích kroků, které povedou k cíli,“ hodnotí dětský psycholog Václav Mertin.
Ravensburger 3D puzzle a deskové hry jsou již k dostání v e-shopech a kamenných prodejnách Bambule, Sparkys, Pompo, Hm Studio a dalších.

Pro více informací navštivte www.ravensburger.cz a www.facebook.com/ravensburgerCZSK

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy