Tohle školákům nesmí chybět. Batohy, psací potřeby, ale i tyto vychytávky

Tipy pro školáky najdete v naší fotogalerii
Foto: Koláž Supermámy
Sdílej na facebooku
27. srpna  2019 
 08:00

Možná patříte k těm poctivým rodičům, kteří mají už všechny školní pomůcky nakoupené. Pokud ne, nechte se inspirovat našimi tipy. Nejdůležitější je samozřejmě aktovka nebo batoh pro staršího školáka. Ve videu, které najdete v článku, vám poradíme, co by měla taška do školy splňovat. V galerii pak najdete modely pro letošní rok. A tipy na další vychytávky pro školáky.

Nesmíme zapomenout na psací potřeby. Ti nejmenší školáci určitě ocení ergonomické pomůcky od firmy Stabilo. Pro prvňáčky se určitě hodí tužka EASYgraph. Má totiž ověřený trojhranný tvar a vyřezané plošky na prsty, čímž budoucím školákům usnadní práci s jejich prvními písmenky. Pro starší děti se hodí roller STABILO EASYoriginal, který intuitivním způsobem napomáhá správnému držení. Pořídit se dá ve variantě pro pro praváky i pro leváky

A pak tu máme svačiny  v galerii přinášíme tipy na lahve a svačinové boxy, velmi se nám líbí rolovací svačinový termopytlík, který má uvnitř termoizolační vrstvu, takže Vám svačina nebo oběd zůstanou teplé či studené podle potřeby.

A samozřejmě nesmí chybět kufříky pro uložení výtvarných potřeba ve škole. Dětem se nejspíše budou líbit veselé motivy a postavičky. Pokud chcete udělat koupí kufříku dobrý skutek, můžete. Pořiďte dětem Kufřík, který pomáhá od společnosti Kazeto.cz a podpořte odložená novorozeňata.

Kufřík, který pomáhá – Koupí svého kufříku podpoříte celorepublikový projekt Život v kufříku, který pomáhá odloženým novorozeňátkům, cena 499 korun, Kazeto.cz
Kufřík, který pomáhá – Koupí svého kufříku podpoříte celorepublikový projekt Život v kufříku, který pomáhá odloženým novorozeňátkům, cena 499 korun, Kazeto.cz
Autor: Kazeto

Věděli jste, že až 500 dětí zůstává po narození opuštěno? Za každý jeden Vámi zakoupený kufřík můžeme darovat miminku jeden plný kufřík osobních dárečků včetně první lahvičky, dudlíku, hračky a oblečku. Pomáhejte s námi opuštěným dětem.

A pokud chcete svému školáčkovi udělat radost, máme pro vás jeden tip: kapesního draka značky Tiger Tribe z KidTown. Tento drak se dá složit do praktické malé taštičky a připnout třeba na školní batoh. Na podzim si s ním děti užijí spoustu zábavy a navíc se proběhnou, což je po celodenním sezením ve školních lavicích vítaná aktivita. 

 

Jak vybrat školní aktovku nebo batoh?

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku