Maminka na Instagramu Maminka na Facebooku

Vítězky soutěže Maminka roku 2023

Známe Maminku roku 2023!

Jedinečná soutěž Maminka roku už zná svou vítězku. Dnes večer se jí stala Simona Rendlová. Soutěž letos pošesté vyhlásil web Maminka.cz mediálního domu CZECH NEWS CENTER, aby tak ocenil ženy, které jsou nejen skvělými mámami, ale i inspirací pro všechny ostatní v tom, co dělají, jaké jsou a co v životě osobně i profesně dokázaly.

Vyhlášení inspirativní soutěže si užili diváci nejen přímo v pražské restauraci SOHO, ale také v on-line přímém přenosu na webu Maminka.cz. Moderátorem večera byla Daniela Brzobohatá. O hudební doprovod se postaral Ondřej Brzobohatý. Patronkami jednotlivých kategorií byly Berenika Kohoutová, Petra Nesvačilová a Veronika Sovadina Kašáková.

„Celý den se vydařil na jedničku. Od společné snídaně v krásném prostředí hotelu Falkensteiner, kde měly všechny finalistky, patronky a porotkyně možnost vzájemně se poznat a sdělit si své příběhy a zkušenosti, až po emocemi nabitý slavností galavečer,“ řekla Vanda Stöckbauerová, editorka webu Maminka.cz.

Cenu Mamince roku 2023 předaly předsedkyně představenstva CNC Libuše Šmuclerová a Helena Sikorová, senior brand manager značky Aquila.

Absolutní vítězkou a Maminkou roku 2023 se stala: Simona Rendlová

MAMINKA PODNIKATELKA
1. Ivana Sovadinová
2. Denisa Gajdíková
3. Tímea Matičková Trajteľová

MAMINKA BLOGERKA
1. Eliška Kopicová
2. Zuzana Blažková
3. finalistka odstoupila ze soutěže

MAMINKA HRDINKA
1. Simona Rendlová
2. Kateřina Vacková
3. Šárka Šteinochrová

V porotě zasedla nejen editorka webu a již zmíněné známé maminky Berenika Kohoutová, Petra Nesvačilová a Veronika Sovadina Kašáková, ale také partneři celého projektu, bez nichž by se tato jedinečná soutěž jen těžko mohla uskutečnit.
Partnerům akce tak patří velký dík, a samozřejmě nejen jim. „Moje poděkování patří všem maminkám, které se do projektu přihlásily. Svěřily se nám s mnohdy náročnými životními překážkami, kterým musely čelit, a podělily se i o své úspěchy a motivaci a díky tomu se staly velkou inspirací pro ostatní. Poděkování patří samozřejmě i celému týmu, který půl rok na projektu pracoval,“ uzavřela Vanda Stöckbauerová.

 

Patronkami letošního ročníku se staly Berenika Kohoutová (kategorie Maminka podnikatelka), Petra Nesvačilová (kategorie Maminka blogerka) a Veronika Kašáková (kategorie Maminka hrdinka).