Nakupujte hračky, můžete vyhrát spoustu cen díky věrnostnímu systému Rondo

Rondo můžete hrát přes počítač i telefon
Foto: Rondo
Sdílej na facebooku
30. října  2017 
 06:00

Chcete nakoupit a zároveň díky tomu automaticky získat výherní losy? Teď můžete, stačí se zapojit do nového věrnostního systému. Ve hře jsou hračky, mobilní telefony, tablety nebo třeba auto. 

Prodejny Království hraček Bambule, Sparkys a HM Studio rozjíždějí spolu s hravým věrnostním systémem Rondo největší spotřebitelskou kampaň ve své historii. Nový koncept bude odměňovat zákazníky výherními losy, na kterých budou moci vyhrát ceny v hodnotě deseti milionů korun. Akce má i charitativní rozměr – za každé sdílení losu na sociálních sítích poputují hračky dětem z Nemocnice Na Bulovce.

Cílem společné spolupráce je vytvořit nový koncept, který bude zákazníky nejen odměňovat, ale především bavit. „Naše hračkářství spojila síly s hravým věrnostním systémem Rondo.cz. Společně jsme připravili spotřebitelskou kampaň, která si klade za cíl přinášet lidem spoustu zábavy, podporovat tradiční hračkářství, odměňovat věrné zákazníky a v neposlední řadě také pomoci nemocným dětem,“ vysvětlil Petr Homolka, majitel Království hraček.

Jak to funguje? 

Zákazníci vybraných hračkářství budou za své nákupy odměňováni výherními losy. Po zadání soutěžního kódu na internetu se objeví jedna z mnoha náhodných výher. Na seznamu je opravdu velká hromada hraček, ale také herní Rondony, za které je možné vysoutěžit například luxusní vůz Škoda Kodiaq, notebook, tablety, chytré telefony a obrovské množství dalších cen. 

Rondo
Rondo
Autor: Rondo
„Je inspirativní, když prosperující firma vrací společnosti část svého úspěchu a myslí zejména na nemocné děti, které si pozornost určitě zaslouží. Spolupráce s Královstvím hraček si vážíme a těšíme se, až začneme dětem hračky rozdávat,“ řekl Martin Šalek, tiskový mluvčí Nemocnice Na Bulovce. 

Společnost Rondo.cz se zaměřuje na komplexní outsourcing věrnostních programů a spotřebitelských soutěží. Zapojilo se už dvě stě tisíc zákazníků, do konce roku by jich mělo být půl milionu. Mezi partnery Rondo, kteří ho využívají pro odměnu za věrnost nebo motivaci svých zákazníků patří pojišťovna AXA, ASUS, BoardStar, sLéky a další.

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku