Vtipný otec čtyř dcer taky uvízl v karanténě. Co ho vážně zaskočilo?

Ani otec čtyř dcer to v karanténě nemá lehké
Foto: Archiv
Sdílej na facebooku
3. dubna  2020 
 06:00

Brit Simon Hooper, otec čtyř dcer, je už nějakou dobu hvězdou internetu. Teď na Instagram dává fotky ukazující, jak jeho rodina zvládá karanténu kvůli koronaviru.

Simon přiznal, že koronavirus ho mimo jiné donutil instalovat doma Netflix v plné parádě, ačkoli to vypadalo, že to nezvládne. Připouští, že něco přibere, ale že se nejspíše zlepší jeho schopnosti v oblasti homeschoolingu, když se ženou musí učit děti doma. Podle něj bylo a pořád je překvapivě těžké udržet si před dětmi neustále autoritu. 

"Taky bych si tipnul, že se narodí vlna dětí, kterým se bude říkat koroniálové," napsal s poukazem na to, co asi tak mají lidé doma dělat. 

A toaletní papír je kde? 

I jeho děti teď tráví před obrazovkami a s chytrou elektronikou víc času než obvykle, ale snaží se to udržet v rozumných mezích. Podle něj je to svým způsobem výzva – rodiny mohou objevovat možnosti moderních technologií. Díky nim i jeho dětem čtou prarodiče pohádku po Skype. 

Politoval taky všechny rodiče, kteří se podobně jako on snaží pracovat z domova, protože "každou pracovní videokonferenci děti přeruší nejméně třikrát, třeba proto, abychom se šli podívat na to, co vytvořily na záchodě". 

V Británii nebyla nejdřív opatření tak přísná, na karanténu to nevypadalo, ale pak tam vláda rovněž zavedla přísná omezení. A Simon nesehnal toaletní papír. 

Frustrují vás dokonalé fotky, které někteří rodiče postují na Facebook nebo Instagram? Protože vy sice taky máte děti, ale váš život má do idyly daleko? Pro vás jsou tu rodiče, jako je Brit Simon Hooper. Otec čtyř dcer odmítl přistoupit na přikrášlování skutečnosti a na Instagram dává fotky, které nijak nekašíruje. Příznivci se jen hrnou. 

"Můj profil přináší realistický pohled na rodičovství," nechal se Simon slyšet pro web Huffington Post. Podle něj se mnozí rodiče berou moc vážně, což rozhodně není jeho případ. Na Instagramu vystupuje jako @father_of_daughters a dneska už má přes sedm set tisíc followerů. Baví je i to, že fotky provází vtipnými komentáři. 

S manželkou vychovává celkem čtyři dcery, nejstarší Anye je jedenáct, další Marnie osm, nejmladší jsou dvojčata Ottilie a Delilah, kterým jsou čtyři. Simon sám o sobě mluví jako o člověku, který od té doby, co se stal rodičem, působí mimo jiné jako "taxikář, plavecký instruktor, učitel, kuchař, poradce, lidská prolézačka, banka, osobní nákupčí a zdravotní sestra".

Takhle vypadáte doopravdy: 20 fotek budoucích rodičů během spánku

Takhle vypadáte doopravdy: 20 fotek budoucích rodičů během spánku

Tenhle fotoprojekt vznikl náhodou. Když se mladá ruská fotografka vydala pomoci svým přátelům cosi opravit v bytě a pak je vyfotila shora ze žebříku.…celý článek

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku