Děti natěšené do školy, zklamané po návratu. Takový byl první školní den!

První den ve škole. Před a po. Budoucnost najednou vypadá bezútěšně
Foto: Boredpanda.com
Sdílej na facebooku
3. září  2018 
 06:00

První školní den na fotografiích je plný úsměvů a rozzářených očí. Jenže pár hodin po vyučování už je všechno jinak  děti vypadají zdrchaně, traumatizovaně a v některých případech jsou lehce v šoku. Možná jim právě došlo, že končí legrace a z instituce školství jen tak nevyskočí. Minimálně devět let. Jenže pak přijde těžší kalibr, a to střední škola. Podívejte se na fotografie dětí první den ve škole a poté.

Pamatujete si na svůj první školní den? Vybavuji si, že když mi bylo šest let, nechtěla jsem sfouknout svíčky na dortu  právě, abych nemusela do školy. Možná už jsem tušila, že to nebude žádná legrace. Většina dětí se však těší, zklamání přichází až později. Přesně jako na těchto fotografiích, které sestavil server Boredpanda.com. 

Na snímcích "před" jsou většinou děti usměvavé, načančané a vůbec hezky upravené, na těch "po" už mají rozpačitý výraz, jsou celé rozcuchané nebo ušmudlané. No, posuďte sami v naší GALERII.

Sdílej na facebooku
Autor: kog

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku