Otec fotí svá dvojčata, lidé ho obviňují, že je to nebezpečné. Jaká je pravda?

Nový cirkus
Foto: ​Guy Vainer/Facebook
Sdílej na facebooku
28. listopadu  2017 
 19:57

Své děti dneska fotografuje kdekdo. Ale málokdo to dokáže tak originálně, jako to dělá fotograf Guy Vainer, který se svou manželkou vychovává malá, leč poněkud divoká dvojčata. 

"Jako profesionální fotograf chci, aby moje děti měly co nejlepší fotky," vysvětluje otec dvojčat, který fotky zveřejňuje na svém Facebooku a pochlubil se s nimi také na webu boredpanda.com. 

Tvrdí, že když se někomu narodí dvojčata, je to jako okamžité zrychlení z nuly na sto: buď vás to zavalí, nebo se s tím pokusíte nějak vyrovnat – třeba pomocí originálních snímků, jaké nejspíše žádné jiné děti nemají. 

Původně vznikla jediná bláznivá fotka Guye a jeho rodiny, dneska už jsou jich desítky. Vtipné je, že občas lidé nepochopí, že fotky jsou aranžované, případně dotvořené pomocí počítačových programů, a kritizují rodiče za to, že s dětmi provádějí nebezpečné věci. I proto jejich autor upozorňuje, že ve skutečnosti nebyly žádné děti – ani zvířata – vystaveny nebezpečí nebo nepohodlí při fotografování.

A kdybyste snad dvojčat měli málo, podívejte se na jinou "dvojčecí" sourozeneckou dvojici a její večerní útěk z postýlek:

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku