Tak ten je vtipný! Otec tří dcer ukazuje rodičovství bez příkras

Druhý snímek série aneb otec nesoucí na ramenou tíhu světa
Foto: Facebook/Zachary Stephens
Sdílej na facebooku
11. listopadu  2018 
 06:00

Vážně neradi používáme poučku "pokud nemáš děti, tak to nemůžeš pochopit", ale u následující série fotek se tomu prostě nedá vyhnout. Protože momenty, jakési výseky z rodičovství, které na svých snímcích ukazuje americký fotograf Zachary Stephens, ocení především ti, kdo doma zažívají něco podobného. Dnes a denně. 

Zachary Stephens nazval svou sérii fotek Jste tam ještě? a publikoval ji nejen na webu, ale k vidění byla i ve výstavních síních coby velkoformátové záběry, na kterých si návštěvníci mohli vychutnat každý detail. 

Třeba stránku z vyhledávače otevřenou na notebooku v záběru, kde děti koukají na televizi, na které je vidět pokus najít nějaké rady ohledně výchovy. Ačkoli nejde o důsledně realistické snímky – Stephens je někdy dává dohromady z více záběrů pomocí Photoshopu – jsou paradoxně svým způsobem o to realističtější. 

"Jsou to záběry reality života rodičů, někdy drsné, někdy humorné," komentuje jejich autor, otec tří dcer, který s rodinou žije v americkém Vermontu. 

VIDEO: Podívejte se, co dělají otcové pro své dcery:

Sdílej na facebooku
Autor: red

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku