15 nepředstavitelně bohatých dětí slavných rodičů

15 nepředstavitelně bohatých dětí slavných rodičů
Fotografie
Foto: internal
Sdílej na facebooku
7. února  2016 
 11:30

Jako děti jsme možná všichni snili o tom, že vyrosteme a budeme slavní a bohatí. Pro děti celebrit je úspěch naprostá samozřejmost, se kterou se už narodily. Které patří mezi ty nejbohatší?

Podobně jako nás někdy fascinují celebrity, zajímají nás i jejich děti. Hodnotíme jejich oblečení, jméno, chování. Snad nejpřitažlivější aspektem jejich životů, je bohatství, do kterého se narodily. Některé z nich sotva oslavily první narozeniny, další jsou už dospělí, jsou mezi nimi jedináčci i ti, kteří budou muset dělit dědictví mezi mnoho sourozenců, pár jich je sladkých, pár nevychovaných, ale všichni jsou neuvěřitelně zazobaní. Potomci slavných však nemají jen benefity ze jmění svých rodičů. Díky jejich již dobře známým jménům, se mohou pokusit utrhnout si pro sebe svůj kousek slávy a vytěžit z talentu, který podělily.

Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper Beckham

2584431:gallery:true:true
David Beckham sice odešel do fotbalového důchodu, ale stále je vyhledávaný ať už do reklam, nebo jiných projektů. Jeho žena Victoria chytře vyměnila profesi zpěvačky za návrhářku a skvěle se jí daří. Ze slávy obou rodičů čerpají i jejich děti. Malá Harper, nejmladší a jediná dcera, neopustí dům aniž by nebyla oblečená do nejnovějších designérských kousků a ani na bratrech rodiče rozhodně nešetří. Ti navíc už začínají pěkně úročit své jméno a objevují se například v reklamních kampaních pro Burberry.
 
Suri Cruise

2584417:gallery:true:true
Její otec Tom Cruise vykazuje jmění v hodnotě 450 milionů dolarů, maminka Katie Holmes je na tom o poznání hůř s majetkem 25milionů dolarů. Malá Suri se narodila se zlatou lžičkou v puse a tak vypadá i její dětství. Oslava jejích druhých narozenin stála 100 tisíc dolarů. Za co se dá tak závratná částka utratit? Jen 17tisíc stály květiny a 45tisíc jídlo občerstvení. Její šatník a botník by jí mohla závidět i dospělá žena, protože se v něm objevují kousky od návrhářů zvučných jmen a jen obsah botníku stojí 150tisíc dolarů. Když se všechny tyto informace dostaly na veřejnost, zakročila Katie a oblečení své dcery obohatila i o obyčejné značky, aby se nedostala ještě více do řečí.

North West

2584430:gallery:true:true
Malá dcerka televizní hvězdy Kim Kardashian a rappera Kanye Westa je doslova módní ikonou, i když jí nejsou ani tři roky. Kanye sice říká, že nechce za malou zbytečně utrácet, ale k minulým Vánocům dostala diamantovou korunku za 74tisíc dolarů. Rodiče už dokonce vědí, co dostane k jednadvacátým narozeninám, přepíšou na ní 10milionu dolarů. Zrovna North je důkazem toho, že peníze a sláva není všechno. Stala se totiž stejným prodejním artiklem jako všechno v životě Kim Kardashian. Její každý krok je pod přísným drobnohledem médií a nemůže si dojít ani na hodinu baletu, aby ji okamžitě nenatáčeli a nefotili paparazzi.

 

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku