Úspěšná doma i v práci? Když si věříte, jde to!

Foto: Vorwerk CS k.s.
Sdílej na facebooku
21. června  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Pro většinu žen není skloubení rodinného a pracovního života zrovna snadné. Zvlášť po narození prvního potomka je najednou všechno naruby, čas se organizuje podle toho, kdy dítě spí nebo spíš nespí, kdy chce jíst a kdy se má přebalit. A i když děti rostou před očima, povinností a nároků příliš neubývá. O nárocích na rodinný rozpočet nemluvě. Není divu, že mnohá maminka se s blížícím koncem mateřské dovolené těší na návrat do pracovního života a kolektivu. 

 Jsou ale možnosti, jak si udržet společenské kontakty i během mateřské a ještě si přivydělat. Pokud ráda mluvíte s lidmi a třeba vás i baví vaření nebo prostě chcete zkusit něco nového, tak tento článek je určen právě vám.

Autor: Vorwerk CS k.s.

Zábava i přivýdělek v jednom

Nabídka zkrácených pracovních úvazků bohužel stále není tak rozšířená, jak bychom si přály. Pokud ale zrovna váš zaměstnavatel projevuje neflexibilitu, možná je na čase uchopit věci do vlastních rukou a začít pracovat podle vlastních možností i harmonogramu. Sice to znamená přiučit se něco nového, ale to se vám bude v důsledku vždycky jen hodit. Když to nezkusíte, tak ani nezjistíte, jestli vás to nezačne bavit, že? Takže pokud uvažujete, zda nezačít pracovat sama na sebe (tzv. OSVČ), což mimochodcem můžete i při zaměstnání, ověřte si nejprve o jakou firmu a jakou činnost se jedná. Ideální je nezávazná úvodní schůzka, kde se můžete na všechno vyptat. Možnosti jsou v dnešní době opravdu široké a seriózní firmy obvykle nabízí i bezplatné zaškolení a možnosti dalšího vzdělávání. A to už za zvážení opravdu stojí.

Autor: Vorwerk CS k.s.

Sázka na kvalitu

Možnost flexibilní spolupráce na pozici obchodního poradce nabízí i švýcarsko-německá společnost Vorwerk, která má v Čechách dlouhou tradici. Krom legendární značky vysavačů Kobold tato firma proslulá kvalitou a pětihvězdičkovým zákaznickým servisem nabízí práci i v dynamicky se rozvíjející divizi Thermomix. Thermomix® je multifunkční kuchyňský robot, který nahradí 12 samostatných kuchyňských spotřebičů. Namele během pár sekund mouku, připraví skvělou domácí marmeládu či přesnídávku, uhněte těsto a zvládne i uvařit celé menu. Žádný div, že statisíce lidí po celém světě ho milují a hýčkají jako člena rodiny. Pokud se budete chtít připojit do Thermomix týmu jako obchodní poradce, čeká vás samostatná práce, ale s plnou podporou zkušených kolegů, kteří vás naučí vše důležité a budou vám nápomocni. Pro správné pochopení toho, co všechno Thermomix® dokáže, je nutné vidět ho v akci. Proto je distribuován formou přímého prodeje. Abyste měla možnost se s přístrojem dokonale seznámit, budete ho mít po dobu spolupráce zapůjčený doma. Takže vzhůru do kulinářských experimentů!

Autor: Vorwerk CS k.s.

Jak začít?

Nezáleží na tom, jestli milujete jídlo, vaření a pečení obecně, nebo vás zaujal Thermomix® jako takový a ráda byste si ho vyzkoušela. Ve všem případech vás rádi uvítáme v našem týmu. Můžete se těšit na partu nadšených lidí, pravidelná setkání a školení a samozřejmě zajímavý příjem. Vše začíná prvním krokem, a tím je vyplnění krátkého formuláře zde.

Máte dotazy? Ozvěte se nám přes webový formulář na www.thermomix.cz, zelenou linku 800 168 987 nebo na naší Facebook stránce.

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.

Související články

Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy