Jak na nákup prostěradla. S našimi tipy vyberete to pravé!

Jak na nákup prostěradla. S našimi tipy vyberete to pravé!
Foto: Violet moon s.r.o.
Sdílej na facebooku
1. prosince  2017 
 00:00
Prezentace klienta

Prostěradla jsou takovou šedou eminencí našich ložnic, nepřikládá se jim příliš velký význam, avšak prokazují nám velmi užitečnou službu. Pokud se rozhodnete si nějaká pořídit, setkáte se hned s několika druhy materiálů, které obchody nabízí v nejrůznějších barvách a velikostech. Vybrat si to pravé dá v záplavě zboží někdy zabrat, pokud ale výběru věnujete dostatečnou pozornost, získáte spolehlivé lůžkoviny, jež vám budou sloužit řadu let.

Neodolatelná jersey prostěradla

Oblíbenost jersey prostěradel je stále na vzestupu. Je to zcela pochopitelné, protože se jedná o materiál skutečně odolný a ještě k tomu s hladkým povrchem. Vyrábí se ze 100% bavlny, která tradičně zajistí dobrou absorpci vlhkosti, prodyšnost a na dotek hebký povrch. Další výhodou je jejich mimořádná pružnost. Jersey prostěradlo bez problému vypnete až o 25 % jejich původní velikosti, proto je možné je vyrábět bez umělých příměsí.

Autor: Violet moon s.r.o.

Froté prostěradla – klasika, která neomrzí

Nejznámější smyčkovou tkaninu není třeba dlouze představovat, najdete ji prakticky v každé domácnosti v podobě ručníků, osušek, žínek apod. Froté prostěradla jsou příjemná lidské pokožce a hodí se hlavně na podzim a zimu, jsou totiž značně  hřejivá. Další jejich příjemnou vlastností je snadná údržba, protože je není nutno žehlit.

Autor: Violet moon s.r.o.

Bambusová prostěradla pro postel bez roztočů a bakterií

Pokud jde o užitné vlastnosti, nemají bambusová prostěradla v podstatě konkurenci. Jedná se o jeden z nejpraktičtějších materiálů na trhu s lůžkovinami vůbec. A čím tak překvapí? Většina z nás nejvíce ocení jejich antibakteriální odolnost, díky které je hojně používají zejména alergici. Bakterie, plísně a roztoči tedy nemají žádnou šanci, a navíc bambus dokáže pojmout až čtyřikrát více vlhkosti než bavlna. Důležitým ukazatelem při jejich výběru je poměr bambusového vlákna v látce. Čím vyšší tento poměr je, tím větší odolnost prostěradlo nabízí.

Všechna zmiňovaná prostěradla zakoupíte v internetovém obchodě RodinneBaleni.cz. Přejeme šťastnou ruku při nakupování!

Sdílej na facebooku

Diskuse ke článku

.
Video

Pomůžeme vám vybrat porodnici!

Těhotné ženy čeká jedno důležité rozhodnutí. Musí si vybrat porodnici, v níž přivedou svoje dítě na svět. Mezi zařízeními jsou velké rozdíly - některé se ani za posledních třicet let nijak moc nezměnily k lepšímu a stále používají rutinní škodlivé postupy, jiné nabízejí příjemné prostředí, individuální přístup, respektují porodní přání a jsou nakloněné alternativnějším metodám. Případně si tam třeba můžete přivést svoji porodní asistentku nebo dulu.

Která porodnice je nejlepší? Která nejvíce vyhoví vašim představám o tom, jakým způsobem chcete svého potomka přivést na svět? Jaké jsou přednost a zápory jednotlivých porodnických zařízení? Podívejte se na přehled všech porodnic na webu maminka.cz a přečtěte si, jak dopadly v hodnocení ostatních žen. Dozvíte se, které porodnice získaly nejvyšší počet bodů a které naopak úplně propadly, přečtete si zkušenosti rodiček a získáte spoustu informací, které vám pomohou zorientovat se v nabídce a vybrat si tu pravou.

Už máte jeden nebo dokonce víc porodů za sebou? Budeme rádi, když nám i vy napíšete svoje zkušenosti z porodnice a pomůžete tak dalším matkám, aby se rozhodly správně.

PORODNICE

Horoskopy


Zobrazit domovskou stránku